Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Stjel stilen til: Hailey Bieber
Foto: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Stjel stilen til: Hailey Bieber

Slik kler du deg som stilikonet.

Hailey Bieber er uten tvil et stilikon for mange. Hun inspirerer stadig med flotte antrekk på rød løper, men også stilige og avslappende hverdagsantrekk. Enten hun skal på date med ektemannen Justin Bieber eller bare ut for å kjøpe en kaffe, ser hun alltid like smashing ut.

25-åringen deler stadig antrekksbilder med sine 43,4 millioner Instagram-følgere, men det finnes så klart også et hav av paparazzibilder man kan se til for inspirasjon.

Blir du inspirert av Hailey Bieber og har lyst til å kle deg mer som henne? Vi viser deg hvordan!

Vi viser deg hvordan du kler deg som Hailey Bieber. Foto: Instagram/ @haileybieber

Hailey Bieber er ofte å se i en oversized blazer.

Og hun er god til å style blazeren på ulike måter. 25-åringen viser gang på gang at blazeren funker like bra til høye hæler som til sneakers og boots. Gjør som Hailey og velg en oversized blazer med skulderputer, et par tettsittende bukser og matchende høye hæler og veske for et feminint og pyntet antrekk. Ønsker du en mer hverdagslig look kan du kombinere blazeren med en en oversized genser og løse bukser i stedet.

Rutete blazer fra ONLY / Veske fra Bottega Veneta via SSENSE / Pumps fra Amina Muaddi via SSENSE / Brun blazer fra Zara / Collegegenser fra 92thestudio via Zalando

Hailey Bieber viser at en sort kjole alltid er en sikker vinner.

Er det noe alle bør ha i klesskapet sitt så er det en sort kjole – eller gjerne flere. Som Hailey stadig viser funker det nemlig til alt. Under fjorårets Met Gala dukket stjernen opp i en lekker sort kjole med dyp utringning og diamanter fra Saint Laurent, men vi ser henne ofte i andre varianter også.

Hva med å gå for en tettsittende sort kjole i skinn neste gang du skal pynte deg? Hvis ikke er en kort og enkel sort kjole, eller «little black dress» om du vil, alltid en sikker vinner.

Les også
To norske modeller i Vogue Arabia

Gjør som Hailey og style kjolen med et par sorte åpne hæler og en sprek veske. Som resten av verden er også Hailey fan av Bottega Veneta sin pouch bag – så hva med å gå for en med zebramønster fra it-merket?

Lang sort kjole fra Saint Laurent / Skinnkjole fra COS / Høye hæler fra Mango / Veske med zebramønster fra Bottega Veneta

Er det en som vet å kle seg sporty, så er det Hailey Bieber.

Stjernen liker å holde seg i aktivitet, og blir ofte fotografert på vei til og fra treningssentre – gjerne med en kaffe eller grønn juice i hånden. Enten hun er på vei til trening eller nettopp har svettet fra seg ser hun like fresh ut i matchende treningstights og sports-bh eller sykkelshorts og genser.

Sommeren 2019 gjorde Hailey en prinsesse Diana-inspirert fotoshoot for Vogue Paris, der hun poserte i nettopp sykkelshorts, store collegegensere og joggesko. Akkurat slik den britiske prinsessen ofte ble fotografert. I et innlegg på Instagram innrømmer Hailey at hun så lenge hun kan huske har sett til prinsesse Diana for stilinspirasjon.

Rød collegegenser fra Anine Bing / Joggesko fra New Balance via Zalando / Sykkelshorts fra H&M / Jakke fra Prada / Treningstights fra Nike via Zalando / Sportsbh fra Nike via Zalando

Les også: Stjel stilen til: Mathilda Djerf

Siste saker

Mest lest nå
Les mer