Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Stjel stilen Matilda Djerf
(Foto: Instagram @matildadjerf)

Stjel stilen til: Matilda Djerf

Har du lyst til å kle deg som den svenske influenceren?

Matilda Djerf er uten tvil blitt et stilikon for mange. Nærmest daglig deler hun inspirerende looks med sine 2,1 millioner Instagram-følgere. 24-åringen har en skikkelig feel good-konto med alt fra oversized og komfortable antrekk til mer feminine og pyntede antrekk. Da er det kanskje ikke rart at hun treffer så mange?

I 2019 lanserte hun klesmerket Djerf Avenue, som er et shoppingmekka for deg som digger stilen til Matilda Djerf og gjerne vil kle deg mer som henne. Men du trenger ikke å kjøpe nytt – eller noe fra merket hennes – for å få til det.

Vi viser deg hvordan du kan la deg inspirere av influencerens stil – og mye av det har du nok allerede i klesskapet ditt!

Matilda Djerf kler seg ofte i en oversized blazer (Foto: Instagram @matildadjerf)

Matilda Djerf viser gang på gang at blazeren (gjerne oversized) funker til alt.

Alt ettersom hvordan du styler den, kan du kle deg til både hverdags og til fest. Gjør som Matilda og kombiner blazeren med en stor skjorte eller t-skjorte for en hverdagslig look, eller en tubetopp og boots til fest. Eller så kan du rett og slett bare slenge blazeren over en enkel kjole og ta på deg et par høye hæler.

Blazer fra Djerf Avenue / Skjorte fra Cos / Boots fra Tony Bianco / Svart kjole fra Bik Bok

Vi ser ofte Matilda Djerf i store, komfortable skjorter og baggy bukser.

Influenceren er uten tvil glad i å kle seg i komfortable klær, og store skjorter og baggy bukser er en gjenganger. Dette antrekket er en sikker vinner året rundt, men kanskje særlig nå på våren. Hva er vel deiligere enn å slenge på seg en luftig skjorte og en bukse som ikke sitter stramt når gradestokken viser vårtemperaturer?

Les også
Helgevibber med: Artist Maya Vik
Svarte bukser fra Arket / Lyse bukser fra Mango / Stripete blå og hvit skjorte fra Arket

Den svenske influenceren sprer glede med sine fargerike plagg og tilbehør.

Selv om mye av garderoben til Matilda Djerf består av enkle basisplagg i farger som beige, hvitt og grått, overrasker hun også med fargeglade antrekk her og der. Særlig på denne tiden av året og på sommeren kler hun seg i spreke farger, søte kjoler og tilbehør.

Vi gleder oss allerede til å se sommerlige antrekk fra Matilda fremover!

Grønn cardigan og topp fra Calle Del Mar / Topp med fjær fra Rezek Studio / Rosa hårklype fra Bik Bok

Les også: 6 nøkkelplagg du bør ha i vårgarderoben

Siste saker

Mest lest nå
Les mer