Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Stjel stilen til: Carrie Bradshaw
Foto: Getty Images

Stjel stilen til: Carrie Bradshaw

Slik kler du deg som stilikonet.

Har du, som oss, sett Sex and the City utallige ganger og blir like inspirert av antrekkene til Carrie hver gang? Enten hun skal møte venninnene Samantha, Charlotte og Miranda til lunsj, sette seg ned på en kafé for å skrive spalten sin eller skal ut på byen – ser hun like fresh og velstelt ut.

Det dukker mildt sagt opp mange ikoniske antrekk i løpet av de seks sesongene av serien fra 1998, og Carrie Bradshaw er uten tvil et stilikon for mange.

Om du er en av de som har latt deg begeistre av antrekkene til Carrie og gjerne vil kle deg litt mer som henne, da har du kommet til rett sted! Vi viser deg hvordan.

Tyllskjørt skriker Carrie Bradshaw.

Både i introen til Sex and the City og ved flere anledninger gjennom serien ser vi Carrie i tyllskjørt – både korte og lange. Tyllskjørt er jo et plagg som de færreste har i klesskapet sitt, men som man får lyst til å gå til innkjøp av når man ser det på Carrie Bradshaw.

Gjør som Carre og kombiner et tyllskjørt med en enkel singlet og et par høye hæler.

Stjel stilen til: Carrie Bradshaw
Hvit singlet fra Arket / Blått tyllskjørt fra Alexander McQueen via Mytheresa

Carrie Bradshaw vet hvordan hun styler en enkel hvit skjorte.

Okei, denne looken kan alle få til. Du har helt sikkert en hvit skjorte i klesskapet ditt, hvis ikke kan du med fordel låne en fra kjæresten eller faren din, slik at den blir enda mer oversized. Så finner du frem et belte – og voilà!

Les også
5 norske designere som har gjort hobbyen sin til business på Instagram

Om du vil ha akkurat det samme beltet som Carrie, finner du det hos Hermès.

Stjel stilen til: Carrie Bradshaw
Foto: HBO / Hvit oversized skjorte fra Anine Bing / Skinnbelte fra Hermès

Hva med et enkelt og sommerlig antrekk à la Carrie Bradshaw?

Selv om Carrie kan dukke opp i fargerike antrekk, store tyllskjørt, litt rare hatter og skaut, mestrer hun også å sette sammen enkle og stilrene antrekk. Du husker helt sikkert dette lekre og sommerlige antrekket hun har på seg når hun tilfeldigvis oppdager venninnegjengen på den andre siden av kafévinduet?

Det skal ikke mye til for å gjenskape dette antrekket. Finn frem en enkel og tettsittende kjole og kombiner den med et par pilotbriller fra Ray Ban og en fin veske. Carrie har valgt å style antrekket med en vintage Gucci-veske.

Veske fra Gucci / Pilotbriller fra Ray Ban / Kjole fra H&M / Foto: HBO

Vi må selvsagt ikke glemme Carrie sitt halskjede og Fendi Baguette-veske.

Om du virkelig vil kle deg som Carrie Bradshaw, er et halskjede i gull med navnet ditt virkelig prikken over i-en. Hun ble nemlig sjelden sett uten Carrie-smykket sitt rundt halsen.

Det er heller ikke til å stikke under stol at Carrie har mange designervesker (og designerplagg) i klesskapet. En favoritt som ofte dukker opp i serien er Fendi sin ikoniske Baguette-veske, i ulike farger og mønstre.

Foto: HBO / Halskjede fra Myka / Vintage Fendi Baguette-veske fra Miinto

Det er ingen hemmelighet at Carrie Bradshaw digger Manolo Blahnik.

Mange forbinder nok også it-skomerket med nettopp henne. Kanskje særlig den blå Hangisi-modellen, som hun tross alt hadde på seg da hun giftet seg med Mr. Big i den første Sex and the City-filmen.

Om du går rundt i disse skoene vil du garantert føle deg som Carrie Bradshaw!

Les også
Kinesisk selskap kjøper seg inn i Holzweiler
Sko fra Manolo Blahnik via Vincci / Foto: HBO

Les også: Stjel stilen til Hailey Bieber

Siste saker

Mest lest nå
Les mer