Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rawdah Mohamed

STILORAMA: Rawdah Mohamed

Møt Oslos nye moteyndling.

Fortell litt om deg selv?

– Rawdah Mohamed. 27 år gammel fra Somalia, bor i Oslo og utdannet vernepleier.

Beskriv garderoben din med tre ord?

– Jeg vil beskrive den som en kombinasjon av feminin, maskulin og trendy.

Hva er din «hverdagsuniform»?

– For tiden består den av skjørt med høyt liv, t-shirt med logo eller print. Masse tilbehør, lag på lag med smykker. Jeg pleier å variere med sko, men har i det siste blitt helt hekta på rutete lave hæler fra Mango.

https://www.instagram.com/p/BokDU5qg0sd/

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?

– Jeg er stormforelsket i en hvit, oversized blazer, biker-skinnjakke og alle mine fargerike hijaber og sjal.

Hva er det mest crazy du har i garderoben?

– I sommer kjøpte jeg et skinnende sølvskjørt. Har turt å gå med det bare én gang. Det gir så mye lyd fra seg så jeg må finne den beste måten å style det på.

Hva ville du aldri gått med?

– Rosa pels og dyreprint samtidig. For meg så er det en kombinasjon jeg ikke kan se for meg å gå med.

https://www.instagram.com/p/BoUkNE6gzeB/

Hva er det dyreste du eier i klesskapet?

– Gullsmykkene mine må være det dyreste jeg eier.

Sminka eller usminka?

– Føler meg komfortabel usminka, men trives nok best sminka.

Du har 5 minutter foran speilet, hva gjør du?

– Starter med å ta på tea tree oil i ansiktet og deretter ansiktskrem. Det aller viktigste for meg er mascara. Fylle inn øyebryn, leppestift og highlighter. Jeg elsker glød i huden og prioriterer alltid det.

https://www.instagram.com/p/BnrVhL7h2m2/

Hvordan pynter du deg?

– Når jeg skal pynte meg går som regel for mørk leppestift, minimalt med foundation og concealer og kanskje litt glitter i øyenskyggen. Når det gjelder antrekket er hæler et must. Elsker å gå i lange kjoler, da føler jeg meg ekstra pyntet.

Hvem er ditt stilikon?

– Definitivt Rihanna, men jeg liker også Olivia Palermo.

https://www.instagram.com/p/BkGEHO0hyGJ/

Aperol Spritz eller øl?

– Jeg drikker ikke alkohol, så velger alltid alkoholfrie drinker med ekstra isbiter.

Minimalist eller maksimalist?

– Føler meg egentlig som noe midt i mellom, men hvis jeg må velge så heller jeg vel mer mot minimalist.

Shopper du spontant eller planlegger du hvert kjøp?

– Jeg planlegger som oftest hvert kjøp. Det må gå sammen hva jeg allerede har i garderoben også må det være en hensikt bak det. Det verste jeg vet er å være misfornøyd med et kjøp og måtte levere det tilbake, utrolig skuffende.

https://www.instagram.com/p/Bpz6360gYb3/

Hva står på ønskelisten?

– Jeg har ønsket meg en designerveske i en god stund nå. Har ikke klart å bestemme meg for hvilket enda, men har tittet litt på Fendi. Jeg har også drømt mye om Off-White i det siste, de har utrolig mye fint jeg ønsker meg.

Hva gjør du på søndager og hva er din søndagsuniform?

– Søndag er en lat dag for meg. Jeg tillater meg å sove litt lenger og lager meg en ekstra god frokost, drar til en lekeplass sammen med dattera mi, går på café og hudpleie på kvelden. Da pleier jeg å bruke hjemmelagde ansiktsmasker bestående av ingredienser fra kjøkkenet mitt. Mitt favoritt er en maske laget av avocado, kakao og honning – den gir skikkelig fin glød.

Hvilket dyr assosierer du seg selv mest med?

– Ekorn. Det eneste de ser ut til å gjøre er å farte rundt til de blir sultne for så å lete etter noe å spise.

Hovedbilde via Instagram @rawdis

Les også: Norske Jeenu fotografert av ikonisk motefotograf for Vogue

Siste saker

Mest lest nå
Les mer