Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Møt Anneli Aaland i STILORAMA
(Foto via Instagram @anneliaaland)

STILORAMA: Anneli Aaland

Anneli Aaland er 24 år, bor i Oslo og er utdannet vernepleier. Hun gleder seg til vår og lysere dager, trenchcoats, lette overdeler og sneakers.

Beskriv stilen din med tre ord?  

– Skandinavisk, casual chic og feminin/maskulin. 

Hvem er ditt norske stilikon? 

– Jeg har aldri hatt et stilikon. Jeg inspireres av ulike mennesker og stiler, derav folk jeg ser på gata, de som dukker opp i explore-feed og ikke minst, så følger jeg mange inspirerende folk på Instagram. 

Instagram: @anneliaaland

Hvem er ditt internasjonale stilikon?

– Som sagt så har jeg ingen bestemt stilikon, men for øyeblikket liker jeg godt Matilda Djerf og Sofia Boman. 

Hvilken by gir deg mest inspo?

– Av de byene jeg har besøkt, vil jeg si London. Gatene der er så fine, spesielt på våren når det blomstrer som best. Men jeg håper på å kunne reise å oppleve Paris, Roma og NY. 

Instagram: @anneliaaland

Hva er din «hverdagsuniform» på hjemmekontoret?

– Jeg jobber som vernepleier, så jeg har ikke hatt noe hjemmekontor. Min faste hverdagsuniform på jobb er en jeans og collegegenser, men med en gang jeg kommer hjem fra jobb hopper jeg inn i kosebuksa i velur. 

Hva gleder du deg mest til å ha på fest igjen? 

– Det må være en av de nye toppene mine. En sort figurnær topp i silkestoff med elegante detaljer. Ellers så gleder jeg meg til det å bare dolle seg skikkelig opp. 

Instagram: @anneliaaland

Hva er det kjæreste du har i garderoben? 

– Det må bli alle smykkene mine. Jeg elsker smykker og bruker det så å si hver dag. Jeg har tatt vare på alle dåpssmykkene mine og de passer fremdeles. De er jeg veldig glad i! Ellers, så er mine favoritter for øyeblikket ringene mine fra Ariviera og Maanesten. 

Hva er ditt største bomkjøp? 

– Det må være Dr. Martens sine Jadon-boots. De er så sinnsykt kule, men ekstremt vonde å gå inn. Jeg var sta nok til å prøve i en lang periode, sikkert ett år, men fikk alltid gnagsår. Så til slutt solgte jeg de videre. 

Hvilket dyrt kjøp angrer du mest på?

– Jeg har ingen dyre kjøp jeg angrer på. 

Instagram: @anneliaaland

Du har fem minutter før du må løpe ut av døra; Hva gjør du?

– Dette skjer så å si aldri. Jeg er en skikkelig planlegger og hater å ha dårlig tid! Men skulle en tidskrise vært ute, ville jeg nok påført en god fuktighetskrem i ansiktet og tatt på brynsgele. Deretter slengt på meg en jeans eller dressbukse med en enkel overdel, klassisk trench eller blazer og noen gullsmykker.

Hva står på ønskelisten akkurat nå?

– Ny stor seng med herlig nytt hotellsengetøy. 

Hvilken trend kan Norge ta en pause fra nå?

– Usikker på om det er en trend lenger, men ekte pels. Hadet bra! 

Minimalist eller maksimalist? 

– Midt imellom, vil jeg si. 

Instagram: @anneliaaland

Kendall eller Kylie Jenner? 

– Kylie Jenner.

Celine eller Gucci? 

– Celine.

Instagram: @anneliaaland

Hvordan ser 2021 ut for deg stilmessig? 

– 2021 håper jeg blir et bra år for meg. Jeg har blitt mer trygg på meg selv og min stil. Jeg vet mer hva jeg liker og føler meg komfortabel i. Jeg gleder meg til å ha en real opprydning i garderoben og i bodene, donere bort masse klær og gå til innkjøp av nye kvalitetsplagg. 

– Først og fremst så gleder jeg meg til våren og lysere lengre dager. Da skal jeg ta frem trenchcoats, lettere overdeler og alle sneakersene mine. Ellers, så er jeans og dressbukser noe jeg digger året rundt, sammen med smykkene mine i gull.

Les også: STILORAMA: Aissatou Ceesay

Siste saker

Mest lest nå
Les mer