Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
(Foto via Instagram @andreasteen)

STILORAMA: Andrea Steen

– Bare ankler i vintermånedene. Tror ingen syns det er kult, skjønner ikke greia med å fryse med vilje? 

Oslo-jenta Andrea Steen er 24 år og jobber som sosiale medier-ansvarlig for et klesagentur og et klesmerke.

Beskriv stilen din med tre ord?  

– Starter med det vanskeligste spørsmålet ja, takk for den! Jeg liker å overraske med uventede detaljer. Og så er jeg en sucker for vintage. Altså: overraskende, uventet og vintage. 

Hvem er ditt norske stilikon? 

– Jeg har ikke én person jeg går til for inspirasjon, men vil påstå at Rawdah treffer hver. eneste. gang. 

(Alle foto via Instagram @andreasteen)

Hvem er ditt internasjonale stilikon?

– @aureta, @carodaur, @harrystyles og hundre andre. 

Hvilken by gir deg mest inspo?

– Nyttårsforsettet mitt i 2020 var å være mer positiv til alt og alle rundt meg, noe som har ført til at jeg har gått fra å hate Oslo til å snakke om byen som verdens beste. Jeg lever for Paris og København, men Oslo gir meg også mye inspirasjon om dagen. 

Instagram: @andreasteen

Hva er din «hverdagsuniform» på hjemmekontoret?

– Jeg har vært så heldig at jeg ikke har hjemmekontor, men jeg er ikke helt fremmed for å gå i joggedress på jobb allikevel. 

Hva gleder du deg mest til å ha på på fest igjen? 

– Jeg fikk en smak på å pynte meg igjen på nyttårsaften, i en helt fantastisk paljettkjole. Håper på flere sånne fremover. Utfordrer alle som leser dette til å bruke paljettkjolene sine utenom nyttår, tenk så mange fine kjoler vi bare bruker én gang. Kjør hvite sneakers og brune legger i sommer og send meg bilder av det på DM. Seriøst.

Instagram: @andreasteen

Hva er det kjæreste du har i garderoben? 

– Alle plaggene mine er like kjære, men kanskje en liten slangeskinnsveske fra Núnoo som jeg har brukt religiøst siden jeg kjøpte den. 

Hva er ditt største bomkjøp? 

– Jeg kjøpte et lekkert joggesett i ull i fjor, og hadde det på meg på en lang flytur til Bali. Halvveis hadde hele settet gått fullstendig i oppløsning. Jeg satt på rad 24 og tipper at de på førsteklasse hadde blå lodotter i kaffen sin. Men jeg så kul og komfortabel ut på Gardermoen, så det var egentlig verdt det. 

Hvilket dyrt kjøp angrer du mest på?

– Jeg kjøper ikke noe dyrt uten å være helt sikker på at jeg kommer til å bruke det, så her kan jeg melde pass. 

Du har fem minutter før du må løpe ut av døra; Hva gjør du?

– Dette er jo meg hver dag. Blacker ut de siste minuttene før jeg løper for å rekke t-banen, så jeg aner ikke. Pleier å gjøre klart mest mulig kvelden før så jeg slipper, men det blir jo stress allikevel.

Hva står på ønskelisten akkurat nå?

– Bil-lappen, en teit tatovering og å kunne klemme folk igjen. Og brodder. Har syntes det er lame helt til jeg falt på isen og brakk noen ribbein for to dager siden. Godt nyttår til meg! 

Hvilken trend kan Norge ta en pause fra nå?

– Bare ankler i vintermånedene. Tror ingen syns det er kult, skjønner ikke greia med å fryse med vilje? 

Minimalist eller maksimalist? 

– Minimalist i hverdagen og maksimalist på fashion weeks. 

Instagram: @andreasteen

Kendall eller Kylie Jenner? 

– Kan jeg ikke bare få Kris Jenner som manager og call it a day? Eventuelt stylisten til Kendall og humoren til Kylie. Eller kanskje jeg bare vil være Stormi. 

Celine eller Gucci? 

– Old Celine.

Instagram: @andreasteen

Hvordan ser 2021 ut for deg stilmessig? 

– Jeg tror jeg vil beholde måten å style antrekk på. Noe pyntet + noe rocka = ferdig antrekk. Men hvilke trender og plagg jeg ender med vil tiden vise. Det er det jeg syns er så gøy med denne bransjen, ting er alltid i endring og det er aldri kjedelig. 

Les også: STILORAMA: Anneli Aaland

Siste saker

Mest lest nå
Les mer