Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Har Kendall Jenner fått ny stil? Ser slik ut
Foto via Instagram @kendalljenner

Har Kendall Jenner fått ny stil? Ser slik ut

Nye bilder av toppmodellen vekker oppsikt.

Nylig postet Kendall Jenner nok en selfie til sine 142 millioner følgere på Instagram. Det er vel knapt noe nytt. Men akkurat denne har skapt overskrifter blant annet i Vogue som har lagt merke til noe helt spesielt.

I caption til bildet skriver 25-åringen: «The Row fra topp til tå» – med henvisning til antrekket hun har på seg som er fra det amerikanske luksusmerket, mer spesifikt en sort høyhalset genser, en sort skjorte, sorte bukser med høyt liv og et tynt, sort belte i skinn.

Kendall Jenner var iført look nummer tre fra Mary-Kate og Ashley Olsens høstkolleksjon for The Row, og signaliserer med det en ny moteæra for seg selv, ifølge Vogue.

Toppmodellen tagger nemlig nærmest aldri merker hun har på om ikke det er for en look book eller kampanje slik hun gjorde da hun frontet Matthew Williams debut for Givenchy.

I en større sak med tittelen «The Curious Case of Kendall Jenner Wearing The Row», skriver Vogue-skribent Liana Satenstein at hun tror shout-outen nå viser at Kendall Jenner vil at verden skal se at hun har på nettopp The Row.

«Ville verden visst at Jenner hadde på The Row hvis hun ikke tagget merket? Mest sannsynlig bare noen veldig få», konkluderer hun, og skriver at bildet kan være starten på en ny stilreise for 25-åringen og «en pause fra ‘dressing for the ‘gram-stilen som the Kardashians er kjent for».

De siste par ukene har Kendall Jenner gått for en mer minimalistisk og nedtonet stil. Se bare på disse bildene:

Kendall Jenner i Acne-frakk og Nikes sammen med Bella Hadid i New York nå nylig. Foto: Gotham/GC Images)
Dette The Row-antrekket kan være starten på en ny stil for toppmodellen, mener Vogue. Foto: James Devaney/GC Images
Kendall Jenner i helhvitt forrige uke. Foto: James Devaney/GC Images
Nok en nedtonet antrekk fra 25-åringen. Foto: Gotham/GC Images
Kendall Jenner i New York forrige uke. Foto: Jackson Lee/GC Images
Nok et helsvart antrekk for Kendall Jenner. Foto: Robert Kamau/GC Images

The Row ble grunnlagt i 2006 av Mary-Kate og Ashley Olsen, og er kjent for sin minimalisme, underspilte luksus og sin svært stive prislapp. Merket skal imidlertid ha slitt økonomisk en stund, og koronakrisen skal ha forverret situasjonen, skriver WWD som har snakket med kilder som kan melde om permitteringer og nedskalering eller også nedleggelse av herrekolleksjonen.

Les også: Kan Kim Kardashian gjøre dette trendy igjen?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer