heidi klum bryllup.

Heidi Klum og Tom Kaulitz

Sommerens motebryllup

Og de vakreste antrekkene.

Vår og sommer er selvfølgelig høysesong for bryllup. På lik linje med i fjor er det også flere motepersonligheter som velger å legge den store dagen til sommerhalvåret.

Her har vi laget en oversikt over de som har gitt hverandre sitt ja så langt denne sommeren:

Heidi Klum og Tom Kaulitz

Første helgen i august ga supermodell Heidi Klum og gitarist Tom Kaulitz hverandre sitt ja. Bryllupet fant sted på en yacht i Capri.

«We did it. Mr. & Mrs. Kaulitz» skriver supermodellen til et bilde av brudeparet som kysser. Klum har på seg en stor, stoppløs brudekjole med slør, mens brudgommen er kledd i en hvit dress. Yachten er pyntet med blomster.

Bryllupet gikk over hele helgen og på sin egen Instagram-konto har Klum delt bilder fra festen som fant sted på Restaurant da Paolino Capri. Ifølge Vogue skal dette være en av favorittrestaurantene til blant annet Sofia Vergara og Kris Jenner.

Skal vi tolke Instagram var Klum kledd i hvitt gjennom hele helgen. Alt fra en hvit bikini med hvit kaftan over mens hun drikker Limoncello, til den store brudekjolen på den store dagen.

View this post on Instagram

Danke Bill für das schöne Foto ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

View this post on Instagram

limoncello all day 💛

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam

I juni hadde Charlotte Casiraghi og Dimitri Rassam hele to bryllup. Først i Monaco, og siden en større feiring med venner og familie i Provence.

Casiraghi er barnebarn av Grace Kelly og under det første bryllupet hyllet hun bestemoren i antrekket. Rundt halsen bar hun nemlig et diamantsmykke signert Cartier, som prinsesse Grace skal ha fått i bryllupsgave i 1958.

Brudgommens antrekk var en hvit smoking, mens bruden gikk for en stroppløs kjole fra Chanel. Under selve vielsen hadde Casiraghi på seg en lårkort kjole med sløyfer fra Saint Laurent. Kjolen hadde perlebroderier i sølv, som var lignende det Grace Kelly hadde i sin ikoniske brudekjole.

https://www.instagram.com/p/ByNSJQSA-iu/

I anledning brudeparets andre bryllupsseremoni i Provence, hadde bruden på seg en haute couture-brudekjole fra Giambattista Valli. Kjolen var i silkechiffon, med rysjer og blomsterbroderier.

Selby Drummond og Steven Dubb

Ansvarlig for mote og skjønnhet på Snapchat, Selby Drummond, fikk sitt drømmebryllup med Steven Dubb tidligere i juni. Bryllupet ble holdt med utsikt over havet på Cap Juluca Hotel på Anguilla. Bruden hadde – i likhet med Charlotte Casiraghi – på seg en haute couture-kjole fra Giambattista Valli.

Se hvordan kjolen ble laget i videoen fra Vogue her:

Sophie Turner og Joe Jonas

Den britiske skuespilleren Sophie Turner og artist Joe Jonas, ga hverandre sitt ja denne måneden. Dette brudeparet holdt også seremonien til Provence i Frankrike. For den store dagen hadde Turner på seg en langermet brudekjole i blonder designet av Nicolas Ghesquière for Louis Vuitton.

I forkant av bryllupet hadde paret noen romantiske dager i Paris.

https://www.instagram.com/p/BzeiaV7okQw/
View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

https://www.instagram.com/p/BzBcopOhEQ7/

(Saken oppdateres utover sommeren)

Les også: Do’s and don’ts i bryllup