Peter Pilotto settes på pause

Peter Pilotto settes på pause. Her fra FW20-visningen i London i fjor. Foto: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Slutt for britisk motehus

«Vi trenger en pause».

Det britiske merket Peter Pilotto settes på pause. Det melder merket selv på sin Instagram-konto til sine 338 000 følgere.

I en post datert torsdag heter det:

«Etter 12 spennende år med samarbeid har Peter Pilotto og Christopher de Vos bestemt seg for å ta en pause fra deres felles merke Peter Pilotto».

«Under den nært forestående pausen vil Peter og Christopher reevaluere alle aspekter gjeldende merkets fremtid både strukturen, business-modellen og driften».

«Vi har elsket å jobbe sammen og det vi har skapt med Peter Pilotto. Merket er en miks av våre lidenskaper og kreativitet, men vi trenger tid for en pause og for å revurdere før vi utforsker våre neste steg i denne verden i rask endring. Vi gleder oss til neste skritt, enten det er hver for oss eller sammen», heter det i en kommentar fra de to grunnleggerne.

Avgjørelsen kommer etter at designerne glimret med sitt fravær på programmet under sesongens moteuker, skriver Vogue.

I caption til bildet skriver Pilotto og de Vos at de er takknemlige mot investorene som har bekreftet at de to grunnleggerne vil fortsette å eie merket.

Peter Pilotto og Christopher De Vos setter Peter Pilotto på pause
Peter Pilotto og Christopher De Vos. Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Cabana Magazine

Les også: John Galliano lanserer ny underlinje for Maison Margiela