Slik var Oslo Runway

Gårsdagen markerte en ny start for Oslos motescene, med fem visninger under Oslo Runway-paraplyen. PR-byrået This Is Pr står bak, med prosjektleder Ditte Kristensen i spissen. Se bilder fra de fem som viste under. Alle foto InDigitalImages

By TiMo

Tine Mollatts merke har blitt et av mote-Norges største eksportartikler, etter lukrative samarbeider med Pia Tjelta, og senest Gwyneth Paltrow. Våren 2016 var like feminin, myk og bohemsk som tidligere, med en romantisk fargepalett i pastelltoner og vintage-inspirerte fasonger.

timo5 timo8 timo4 timo3 timo2 timo7 timo6

Johnny Love

John Erling Vinnem introduserte kvinneklær for første sesong, en naturlig utvikling etter markant vekst de siste årene. I likhet med herreklærne bærer kvinnelinjen et jordnært preg, med enkle snitt og brukervennlige fasonger.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
jlove8 jlove7 jlove5 jlove6 jlove4 jlove3 jlo2 jlove1

Les også: Motemerker i vekst – Johnny Love

Christina Ledang

Designeren og Pudder Agency-stylisten har studiebakgrunn fra England, og debuterte med en rekke latexplagg i separatvisning våren 2012. Gårsdagens visning var fri for gummi, med lette pastellkjoler, stramme håndvesker og a-former.

ledang1 ledang2 ledang3 ledang4 ledang5 ledang6 ledang7 ledang8

Anne-Karine Thorbjørnsen

Oslo Runways mest ukjente navn har bakgrunn fra prestisjefylte Central St Martins, og har tidligere presentert under moteiniativet UP. Som den minst kommersielle av designerne, skilte Thorbjørnsen seg ut med overdimensjonerte former, dekonstruerte detaljer og sportsreferanser.

annekarine1 annekarine2 annekarine3 annekarine4 annekarine5 annekarine6 annekarine7 annekarine8

Epilogue by Eva Emanuelsen

Eva Emanuelsens visning ble av flere, deriblant Costume-redaktør Hege Aurelie Badendyck, trukket frem som sesongens sterkeste. Maskuline snitt ble brytt opp av feminine prints, løse silkeplagg og store frakker.

epilogue3 epilogue4 epilogue5 epilogue6 epilogue7 epilogue8 epilogue9 epilogue10