Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @djerfavenue

Slik rocker du 17. mai-brunchen uten kjole eller bunad

11 kule antrekk.

Uansett hvor gammel man er, er 17. mai dagen man kan proppe i seg wienerpølser og is til man sprekker. Synge, rope, le og kose seg dagen lang. I år blir det første gang på over to år at vi endelig kan feire nasjonaldagen – og det kan vel tyde på at det blir store feiringer rundt om i hele landet.

For mange er 17. mai-outfiten kanskje opplagt og den samme år etter år, men sånn er det ikke for alle. Kanskje du ikke er keen på hverken bunad eller kjole på 17. mai? Eller kanskje du til og med skal kjøre to outfits på nasjonaldagen?

Uansett: We got you. Her har vi samlet en liste med antrekk til deg.

Edgar Print Shirt Yellow Stripe fra Holzweiler, 2200 kr.
Edgar Print Shirt Yellow Stripe fra Holzweiler, 2200 kr.

En kortermet skjorte fra Holzweiler slår ikke feil. Superkomfortabel og stilig – det er en god kombo for 17. mai-looken.

Svart skjørt fra Weekday, 300 kr.

Et matchende sett i topp og skjørt er kult – og tidsriktig. Hvis du er fan av Y2K- moten om dagen, vil dette være en passende outfit. Matche det med et par hæler og du er good to go.

Grå dress fra Samsøe Samsøe, blazer 2000 kr og bukser 1200 kr.

Blazer og matchende dressbukse er alltid en safe look, og noe du kan bruke mer enn én gang. I denne dressen fra Samsøe Samsøe vil du ser fresh ut på nasjonaldagen. Den kan lett styles med et statment smykke, en veske og par fine sko. Kanskje et par loafers i stedet for hæler vil være passende på en dag hvor det vil bli mye gåing?

Jumpsuit i 100% lin fra Mango, 749 kr.

Rosa jumpsuit i 100% lin fra Mango er et stilig plagg for nasjonaldagen. I denne vil du skille deg ut, og den kan fint styles med en skinnjakke over hvis været ikke er helt på topp.

Brun vest i ull fra &otherstories 690kr.

En klassisk brun vest i ull er safe å ha i klesskapet, og kan fint matches med en dressbukse eller et skjørt til 17. mai.

Oransje bukser fra HOSBJERG, 1045 kr.

Hvis du er klar for fest og vil skille deg ut er et par skinnende bukser fra HOSBJERG passende. Denne sesongen er oransje en hot farge, og dette er et par bukser du kan bruke utover sommeren.

Dress fra Djerf Avenue, blazer 2000 kr og bukser 1600 kr.

17. mai-looken kan fint nailes i denne dressen fra Djerf Avenue.

Dette er en klassisk dress fra det populære merket til alles favoritt-influenser, Matilda Djerf. I anledning nasjonaldagen kan denne styles med en festlig topp under eller årets it-plagg, en liten skulderveske og et par hæler.

Matchende linsett fra Arket, skjorte 490 kr og bukse 590 kr.

Hvem har sagt at man ikke kan være comfy og kul på nasjonaldagen? Dette settet fra Arket kan eksempelvis styles med en svart blazer, smykker og et par kule sko.

Rutete sett i krepp fra Ganni, topp 1600 kr og bukser 2000 kr.

Wow, for et sett Ganni har kommet med denne sesongen. Hvis du vil rocke 17. mai, bør du ha på deg denne. Vi liker!

Klassisk hvit skjorte fra Filippa K, 1800 kr.

En hvit skjorte funker til alt. Til 17. mai kan den styles med dress, over en kjole, med en dressbukse eller sammen med et kult skjørt – som dette fra Banana Republic.

Les også
Luksusnettbutikkene har fått sansen for norske Kolours Jewelry

Matche outfiten med et par chunky boots og en blazer – du blir den kuleste under brunchen.

Silkeskjørt fra Banana Republic, 1800 kr.

Les også: 17 fine kjoler til 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer