Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se Karl Lagerfeld på forsiden av franske Vogue

screen-shot-2016-11-26-at-16-53-51

Karl Lagerfeld holder sjefsstolen hos både Chanel, Fendi og sitt selvtitulerte merke, og er en av traverne i en bransje som står ovenfor store utskiftninger.

Denne måneden har dog den tyske designeren inntatt en ny sjefsstol. Karl Otto har nemlig vært gjesteredaktør for desemberutgaven av franske Vogue.

I tillegg til han har vært med på påvirke innholdet til neste månedens dobbeltutgave, som forøvrig inneholder over 100 sider med reklame, pryder han også forsiden sammen med sin «muse» Lily-Rose Depp. Billedserien er fotografert av Hedi Slimane, den tidligere sjefsdesigneren hos Saint Laurent, som etter sin avgang har tatt opp igjen interessen for fotografi.

I magasinet skal det være en portfolio av alle han blir inspirert av, slik som katten hans Choupette. Det skal også inneholde et intervju med den tyske designeren, hvor han selv har valgt en «overraskende» journalist, om for eksempel hans «grooming»-regime. Ifølge gjesteredaktøren selv er det en «litt uvanlig» utgave av det legendariske motemagasinet som treffer butikkhyllene i begynnelsen av desember.

Les også: Karl Lagerfelds 5 beste sitater i nytt intervju

 

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer