Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se Justin Timberlake kommentere sitt denim-antrekk

Justin har tydeligvis ikke problem med hvit dobbel-denim (INSTAGRAM)

Justin har tydeligvis ikke problem med hvit dobbel-denim (INSTAGRAM)Det er absolutt ikke alle antrekk som fortjener å bli instagrammet. Hvor mange ganger har du ikke vært på vei et sted og lurt på hva du tenkte da du kledde på deg?

Aldri glem (TUMBLR)

Aldri glem (TUMBLR)

Men, en lærer av sine feil og det er i slike situasjoner at en kan være glad for at en ikke er kjendis og skal gå nedover rød løper. For uansett om hvor mye de måtte ønske det, Britney Spears og Justin Timberlakes 15 år gamle denim-look blir aldri glemt.

Det var under AMAs i 2001 at det daværende paret så ut som denim var det eneste butikken hadde å tilby og akkurat når du tror du har glemt det så dukker det opp på sosiale medier igjen.

Les også: Se Hailey Baldwin selge jeans med tenåringsidol

Dette har selvsagt ikke gått ubemerket hen hos Timberlake som under talkshowet «The Project» kan fortelle hva han føler om dette minnet. På spørsmålet om hva han har lært om musikkindustrien svarer nemlig artisten at om du har på deg denim på denim, så blir det dokumentert. Se klippet her:Les også: Melk & Honnings toppliste: De åtte feteste boblejakkene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer