Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Mitt skjønnhetsunivers: Sabrina Cleopatra

– Jeg føler at rynker er «tegn» på at man har levd, og det burde vel ikke være noe galt i det?

Sabrina Cleopatra Garder er modell og en del av dj-duoen «Q and I» sammen med Ida Helene Paulsen. Vi har spurt Sabrina om hennes tanker omkring dagens skjønnhetsideal og hvilke produkter hun bruker for å føle seg litt skjønnere.

Hva legger du i ordet skjønnhet?

– Jeg kan møte verdens vakreste ansikt, men om det som kommer ut av dem er stygt blir de like «stygge» i mine øyne. Dette går begge veier; jeg kan også møte en person jeg ikke finner en smule attraktiv utseendemessig, men om de er vakre på innsiden ser jeg skjønnhet. Skjønnhet for meg handler om å ha humor, være positiv, omtenksom og genuin.

Du har 5 minutter foran speilet før du må løpe ut om morgenen – hva gjør du?

– Vasker ansiktet, påfører clarifying lotion, smører på fuktighetskrem og grer på litt browgel. Bruker sjeldent sminke på en vanlig dag. Om jeg føler meg ekstra tung i øynene kaster jeg kanskje på litt concealer.

Hvilke produkter inngår i din hudpleie-rutine?

– Elsker Exuviance produktene, men nå prøver jeg ut Clinique Liquid Facial Soap, Clarifying Lotion og Moisturising Lotion. Fornøyd med det så langt!

Hvilke fem sminkeprodukter digger du mest?

– Jeg er glad i vaner, og har kun brukt Mac produkter fra ung alder. Det er ikke før i det siste jeg har begynt å eksperimentere med annet. Akkurat nå er det:

  • Giorgio Armani Luminous Silk Foundation
  • Max Factor Brow gel,
  • Mac Leppestiften «Russian Red»
  • Mac Prep + Prime Highlighter
  • En naturlig brun/gull øyeskygge

Mange er redd for å bli rynkete – hva gjør du for å holde deg ung og fresh? 

– Jeg prøver å alltid bruke solkrem og unngå å sove med sminke, men jeg skal ikke lyve og si det aldri skjer. Drikker mye vann. Vasker ansiktet hver morgen og kveld, bruker ansiktsmaske mer eller mindre en gang i uken.. også må man selvfølgelig aldri smile. Neida. Føler at rynker er «tegn» på at man har levd, og det burde vel ikke være noe galt i det?

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg bruker som oftest YSL Manifesto på dagen og YSL Black Opium på kvelden.

Hva er ditt «holy grail» produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Hmm.. vanskelig. Jeg har blitt helt obsessed med Korres sin Guava Body Butter. Bruker den når jeg vil føle meg ekstra fresh. De bruker naturlige ingredienser og den lukter helt magisk!

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Når jeg var fjorten år var tynne bryn en trend.. så jeg brukte en barberhøvel for å få de så tynne som mulig. Noen kler det, men ansiktet mitt er virkelig ikke laget for å ha tynne bryn. Kjenner mange som aldri fikk bryna tilbake etter den perioden, så jeg er ekstremt takknemlig for at det ikke skjedde i mitt tilfelle. Nå rører jeg ikke bryna i det hele tatt.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

– Plastisk kirurgi og Photoshop har bare blitt mer og mer normalt igjennom årene. Nå kan hvem som helst laste ned en app der man lett kan gjøre kropp og ansikt «perfekt». Det er trist at noen føler behovet for å gjøre det, men det verste er at unge jenter ser dette og tror det er slik man SKAL se ut. Det var ikke mange år tilbake jeg selv tenkte slik. Ingen er «perfekt». Dine «imperfections» er det som gjør deg til hvem du er, og det er perfekt i forhold til den du trenger å være.

 

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Gine Margrethe 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer