Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Mitt skjønnhetsunivers: Gine Margrethe

– Jeg syns det er trist at det er et skjønnhetsideal. Hvordan er det mulig i en verden hvor ingen er like?

Gine Margrethe Kaarstein Larsen er programleder, reporter og moteblogger. Vi har spurt Gine Margrethe om hennes tanker omkring dagens skjønnhetsideal og hvilke produkter hun bruker for å føle seg litt skjønnere.

Hva legger du i skjønnhet?
– Utstråling. Uten tvil. Man kan være så «korrekt pen» man bare vil, men hvis det ikke er glød og gnist – da sitter man egentlig bare igjen med et pent ansikt.

Du har fem minutter foran speilet før du må løpe om morgenen. Hva gjør du?
–Oo, bortsett fra å banne og steike mener du? Vasker ansiktet (ALLTID), hiver på Blemish Balm fra Dr.Schrammek, rouge i kinnene og koster bryna. Hadeee.

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?
– Nå skal du høre; jeg vasker ansiktet morgen og kveld. Om morgen bruker jeg en super digg krem fra Exuviance som er lett og luftig med SPF 25. Solfaktor all day – every day. Jeg har en god dose pigmentflekker, og trenger å holde de i sjakk. Dessuten sies det at huden eldes betraktelig saktere med litt solfaktor på. Om natten bruker jeg også en nattkrem fra Exuviance som jobber på fukt og pigmentering, men samtidig skånsom nok til at jeg slipper å gå rundt og flasse. Det syns jeg er mas! Jeg bruker en clay maske to ganger i uken som jobber på urenheter og glød. Og vil du vite mitt nyeste hemmelige våpen? Akupunktur! Tro det eller ei – jeg har fått utrolig mye bedre hud etter at jeg begynte med det for tre uker siden. Det er tipset sitt, det!

Bilde 1: @ginemargrethe. Bilde 2: Exuviance Evening Restorative Complex, Exuviance Essential Daily Defense Creme og Dr. Schrammek Blemish Balm. Foto: Produstenten

Hvilke fem sminkeprodukter digger du mest og hvorfor?

  • Blemish Balm fra Dr. Schrammek: Dette er noe jeg har begynt med nylig – men er forelsket. Den roer ned huden, fukter, dekker og lukter godt – haha, ikke at sistnevnte har noe å si, men jeg er sær på lukter.
  • Øyenbryns kajal fra Loreal ( brow artist Xpert): Ja – fill in the blanks! Visste du at menneske ubevisst syns noen kan være pene hvis personen er noe symmetrisk? Så man får vel prøve å jevne ut i allefall bryna, så langt det går.
  • Rouge fra Bare minerals (the one): Ene og alene for man ser så frisk og fresh ut med roser i kinna.
  • Concealer fra Dior (flash luminizer 002): For dagene derpå. Det er vel ikke bare jeg som har lakenskrekk fra tid til annen?
  • Shimmer fra Nyx (illuminator): Altså, man trenger ikke ta renna fart og falle oppi boksen – men litt glød takker jeg alltid ja til!

Bilde 1: Bare Minerals Ready Blush The One, Dior Backstage Pros Flash Luminizer, Loreal Brow Artist Expert Brow Pencil og Nyx Illuminator Ritualistic. Foto: Produsentene. Bilde 2: @ginemargrethe

Hva er dine beste tips for å holde huden ung og fresh?
– Jeg må nesten svare solkrem! Den gjør jobben – beskytter for sol og romvesener.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

Hva er din signaturparfyme og hva liker du med den?
– Oioioi, lukt er viktig for meg. Og jeg er kanskje en av de særeste. Jeg er ikke fan av søte lukter. Jeg elsker maskuline og rene lukter – og da spesielt på damer. Jeg stjeler kjærestens parfyme flere ganger i uken. Men nå har jeg en crush på en lukt fra Joe Malone. Konge merke!

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?
– Det er utrolig vanskelig å bare velge ett produkt. Men det som alltid setter prikken over hos meg er faktisk rouge! Man ser våken og frisk ut. Jeg bruker en fra MAC i fargen rose – men denne må jo tilpasses ens egen hudtone.

Bilde 1: @ginemargrethe. Bilde 2: @jomalonelondon

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?
– Tja, har jeg gjort så mye rart mon tro? Jeg er ganske gæærn når det kommer til bryna mine! Jeg friserer dem. Haha, ja! Jeg stusser de hver andre uke. Jeg er vel det man kan kalle perfeksjonist – i hvertfall på de.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? Hva er den største kampen du har måtte ta med deg selv? Har det forandret seg med alderen?
– Jeg syns det er trist at det er et skjønnhetsideal. Ideal generelt. Hvordan er det mulig i en verden hvor ingen er like? Jeg mener at det man blir født med er som regel det som kler en best. Å være komfortabel i egen kropp og med eget utseende burde være heller et ideal, om man må bruke det ordet. Men usikkerhet ligger vel i oss mennesker som en naturlig følelse, og jeg har selv kjent på det hundrevis av ganger, og gjør det ennå. Men fokuset burde ikke ligge på hva man er misfornøyd med – heller hva man er fornøyd med. Og sant skal sies; jo eldre jeg blir – jo mer f* gir jeg i hvordan ting «burde» ha sett ut eller vært.

Les også
Huawei lanserer sin mest avanserte smartklokke noensinne: GT 3 Pro

Hovedbilde via @ginemargrethe

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Cornelia Grimsmo

Siste saker

Mest lest nå
Les mer