Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Mitt skjønnhetsunivers: Cornelia Grimsmo

– Så snart jeg begynte å jobbe med tankegangen min endret alt seg til det bedre.

Cornelia Grimsmo er en av Norges mest populære youtubere, med nesten 150 000 følgere. Filmene fokuserer i hovedsak på hennes forhold til veganisme, naturlig skjønnhet, og livet i Norge og Los Angeles. Tidligere har hun testet lykken som modell og skuespiller i den stjernespekkede amerikanske byen, men nå er hun tilbake i Norge og lever av å være influencer på fulltid.

Vi har spurt Cornelia om hennes tanker omkring dagens skjønnhetsideal og hvilke produkter hun bruker for å føle seg litt skjønnere.

Hva legger du i ordet skjønnhet?

– Å være klumsete. Når noen går inn i et fullt rom med rak rygg. Folk som snakker litt for høyt når de blir ivrige. Sjenerte mennesker. Fremmede som gir av seg selv. Å være en god og varm person som vil andre godt. Folk som tar valg basert på hva de selv vil og ikke hva andre synes er innafor. Damer som «embracer» å bli eldre. Og så mye mer.

Du har 5 minutter foran speilet før du må løpe ut om morgenen – hva gjør du?

– Pusser tenna og grer brynene. Det er faktisk ikke sjeldent jeg går ut i bare nattdrakt og tøfler!

Hvilke produkter inngår i din hudpleie-rutine?

– Jeg er veganer og veldig bevisst på å bruke «cruelty free» og naturlige produkter. I det siste har jeg brukt ansiktsrens og fuktighetskrem fra det norske merket «RÅ» og digger det.

Hvilke fem sminkeprodukter digger du mest?

  • Øyebrynspenn med børste fra Sante
  • Naked Skin Weightless Concealer fra Urban Decay
  • Amazonian Clay Airbrush Fondation fra Tarte
  • Shimmer Blush fra Body Shop
  • Eyes Right Maskara fra Lush

Mange er redd for å bli rynkete – hva gjør du for å holde deg ung og fresh? 

– Man skal ikke ta for gitt at man blir eldre, så jeg krysser fingrene for at jeg blir så gammel at jeg får rynker. Men det er viktig for meg å ta vare på kroppen min slik at jeg kan få gjort alt jeg har lyst til å gjøre i løpet av livet mitt. Mine 5 beste tips er: Få nok søvn, spise plantebasert mat, trene regelmessig, drikke rikelig med vann og meditere.

Hva er din signaturparfyme?

– Body shop sin «Black Musk»

Hva er ditt «holy grail» produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Saltstein deodorant! Helt naturlig deo laget av mineralsalter uten aluminium og parabener som er skadelige for deg.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg har naturlig ganske fyldige øyebryn, men da jeg var 14 gikk jeg på samme smell som de fleste på den tiden og gikk litt crazy med pinsetten.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? Hva frustrerer deg mest og har vært den største kampen du har måttet ta med deg selv? Har det forandret seg i løpet av årene?

– På mange måter er jeg privilegert fordi jeg er hvit og slank. Så jeg har hørt at det er lett for meg å si at man skal drite i utseendet. Men noe jeg har lært er at uansett hvordan man ser ut og hvor godt man glir inn i dagens skjønnhetsideal, har selvsikkerhet og å føle seg vakker og lykkelig bare med tankegangen din å gjøre.

– For 6 år siden så jeg lik ut som jeg gjør nå, men var deprimert, hadde ingen gode forhold i livet mitt, var ikke respektert av gutter og var ikke suksessfull på noe. Så snart jeg begynte å jobbe med tankegangen min endret alt seg til det bedre.

– Jeg bruker mine sosiale medie-kanaler på å få flere til å bli bevisst på at alt i livet, inkludert skjønnhet, kommer innenifra.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Anna Skavlan

Siste saker

Mest lest nå
Les mer