Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Sex and the City fortsetter?

Om vi er gira? Abso-fucking-lutely.

Savner du Sex and the City?

Da har vi en tidlig julegave til deg. Nå ser det nemlig ut som den svært populære serien er tilbake.

Det er snakk om en miniserie hos HBO Max – eller om du vil; Sex and the City sesong 7 – med velkjente Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis).

Men, kanskje ikke så overraskende, angivelig uten Samantha (Kim Cattrall).

Det er foreløpig lite informasjon å hente om denne nye seriens innhold, men i september i fjor snakket Sarah Jessica Parker med Entertainment Tonight om hvordan kun gjerne kunne tenke seg å se hvor i livet karakterene fra serien er nå.

I en verden som har forandret seg mye siden sist.

Ikoniske Charlotte, Miranda og Carrie fra Sex & The City vender tilbake – uten Samantha.

Drama i kulissene

Det er ikke første gangen det er snakk om en reunion for denne serien, blant annet ble det snakket om en tredje film i 2017 og 2018. Også da ytret Kim Cattrall at hun ikke ønsket å være med. Hun fikk dermed rykte på seg for å ha latt divanykkene sette en stopper for en tredje filminnspilling – og flere internasjonale medier kastet seg på å spekulere i hvorfor.

Dramaet rundt og mellom skuespillerne er blitt fulgt nøye med på, og i 2017 bekreftet Cattrall i et intervju med Piers Morgan at hun aldri egentlig hadde vært venn med sine medstjerner. Hun har særlig utpekt Sarah Jessica Parker som problematisk. Nære kilder skal skal ha sagt at de to skuespillerne hater hverandre – og det helt siden seriens begynnelse. Parker ser ikke ut til å ha hatt den samme, negative opplevelsen av årene med innspilling.

I et intervju med Los Angeles Times i høst sa Cattrall:

– Alt er på Google, så jeg oppfordrer deg til å google det, hva jeg har sagt tidligere. Jeg føler at det var da, og når jeg ser på alt som pågår rundt meg nå, så angrer jeg ingenting.

Et av Samanthas mange kjente sitater fra Sex & The City. (Foto: Skjermdump Sex and The City)

HBO Max til Norge

HBO Max kommer til Norge i 2021, ganske enkelt ved at HBO Nordic blir til HBO Max. En eventuell prisøkning for abonnementet er fremdeles ikke kjent.

HBO-eier AT&T har som mål at HBO Max får 90 millioner abonnenter på verdensbasis innen 2025. Streaminggiganten samler altså her alt HBO-innhold samt serier og filmer eid av WarnerMedia, verdens tredje største mediekonsern.

HBO Max startet opp i USA i mai i år.

Les også: Melk & Honnings digitale romjulsguide

Siste saker

Mest lest nå
Les mer