Killing Eve

Seriene du kan streame i påsken

Krim, krim og mere krim.

Både solvegg, utepils og skiturer alle er must-haves i påskeferien. Men lite slår et stort påskeegg med godis og en bra serie på skjermen. Disse seriene vil vi se i påsken.

Killing Eve

Er du ikke allerede hekta, er det på tide å bli det. Killing Eve var en av fjorårets mest populære tv-serier, og det med god grunn. Her møter vi Eve som er en sylskarp sikkerhetsagent i MI5, som kjeder seg i kontorjobben sin, og drømmer om å være spion. Villanelle er seriens talentfulle morder som bader i luksusen jobben hennes gir henne. Spik spenna gæren. Begge blir besatt av hverandre, og man klarer ikke å se bort fra den nervepirrende katt-og-mus-leken, krydret med humor. Nå er også de første episodene av sesong 2 ute på HBO Nordic.

Big Little Lies

Mens vi venter på andre sesong, ser vi ingen grunn til å ikke se den første én gang til. Denne stjernespekkede miniserien handler om hvordan tre mødres tilsynelatende perfekte liv etterhvert rakner og faller fra hverandre. Den er både mørk og humoristisk på samme tid, og får deg hekta av fra første minutt. Streames på HBO Nordic.

Game of Thrones

Trenger vi egentlig å si mer? Etter å ha benket oss foran skjermen i snart et tiår, er siste sesong (dessverre) her. Streames på HBO Nordic.

Fargo

Kristen Dunst i Fargo
Fargo, sesong 2.

Mens vi venter på fjerde sesong av Fargo, nøyer vi oss med en av de gamle sesongene. Hvilken som helst sesong- selv om sesong 2 er favoritten. Her møter vi det sjarmerende, men snåle ekteparet Peggy og Ed Blumquist, spilt av Kirsten Dunst og Jesse Plemons, satt til Minnesota i 1979. Denne serien har virkelig alt. Spenning, humor og de nervepirrende øyeblikkene hvor man ikke helt vet om man klarer å se på. Men det er helt umulig å se bort. Blir du helt oppslukt av det drømmende Fargo-universet, anbefaler vi filmen fra 1996 med Steve Buscemi, Peter Stormare og Frances McDormand i, signert Coen-brødrene. Streames på HBO Nordic.

Chilling Adventures of Sabrina

Mange husker tv-serien om heksen Sabrina som rullet over tv-skjermene på 90-tallet. Men visste du at serien faktisk begynte på 70-tallet? Nå har de børstet støvet av den og satt dyktige Kiernan Shipka, kjent fra Mad Men i hovedrollen. Men denne er betydelig skumlere enn de forrige versjonene. Streames på Netflix.

Ønskereprise: Girls

Er du ikke helt i humøret for krim og drapsgåter, er det mye annet å velge mellom. Vi synes at jentegjengen i Girls er helt innafor å se på i påsken. Hva er vel bedre enn å drømme seg bort til New York og alt byen har å by på? Streame på HBO Nordic.

Hovedbilde fra Killing Eve

Les også: Melk & Honnings påskeguide til Oslo