Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Paris Hilton: – Denne er mer voksen og sofistikert

Screen Shot 2016-07-02 at 16.29.14

Om det er et navn som representerer det tidlige 2000-tallet, så må det være Paris Hilton. Hotellarvingen ga oss i flere år mange gode spørsmål med makker Nicole Richie og har ifølge Vogue en drøss med jeans.

Foruten å inspirere Kylie Jenner har 35-åringen kommet ut med hele 20 parfymer både for menn og kvinner. Nå er hun ute med sin 21. og denne gangen har duftene forandret seg.

goldrush– I starten var parfymene mer jentete, nesten som en Disney-fantasi med meg kledd opp som en fe. Nå, med «Gold Rush», er det mer voksent og veldig sofistikert. Det er en helt annerledes duft, sier Hilton til WWD.

Med hint av både sitronzest, bergamott, nektarin, orkide, rose, vanilje og kasjmirtre føler forretningskvinnen at hun vet hva folket vil ha. Denne gangen er hun også å se med en mannlig modell i kampanjen, da hun for en gangs skyld er singel.

– Alle de andre gangene har jeg unngått å ha en mannlig modell fordi kjærestene mine ville blitt sjalu, men denne gangen er jeg singel og kunne gjøre som jeg ville, sier hun og forteller hvordan duftens flørtende toner måtte bli gjenskapt i kampanjen skutt av Victor Demarcherlier.

Les også: Dette er de mest populære herreparfymene

Les også
Jacquemus teamer opp med Nike

Siste saker

Mest lest nå
Les mer