Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se H&M sitt samarbeid med superstjernen

H&M er ikke fremmed for å samarbeide med kjente fjes, og den neste stjernen du kan kjøpe klesskapet til er Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd.

Denne våren slipper nemlig R&B-artisten sin «spring icons»-linje med den svenske kleskjeden. Selv om The Weeknd har klippet av seg sin velkjente sveis, har han beholdt sin egen stil og kolleksjonen er fylt med hans favoritter.

– Det var veldig gøy å velge ut Spring Icons hos H&M. Jeg elsker miksen av urbane plagg som bomberjakker og hettegensere med skreddersydde skjorter og blazere. Hvert plagg er både avslappet og moderne, akkurat slik herreplagg bør være, sier artisten.

Stjernen har valgt ut en komplett garderobe bestående av de mest essensielle herreplaggene denne sesongen med gjennomgående streetwear-vibe. Kolleksjonen er preget av logoen til The Weekend, XO.

– Abels smak og stil passer perfekt til stemningen i herrekolleksjonen denne sesongen hos H&M. Han har et øye for de små detaljene, og styler oppdaterte herreklassikere sammen til en perfekt skreddersydd streetwear look, sier Andreas Löwenstam, H&Ms sjefsdesigner for herre.

«Style Icons Selected by The Weeknd» blir tilgjengelig i butikk og online 2. mars.

Se hele kolleksjonen i billedkarrusellen ovenfor.


Les også: Louis Vuitton x Supreme – se de første bildene

Les også
Kjenner du til det norske smykkemerket Afrodite by MG?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer