Se Hailey Bieber og Bella Hadid for Versace

Derfor dro modellvenninnene på ferie sammen.

I midten av juni da en hel verden fortsatt var i lockdown, skapte Hailey Bieber og Bella Hadid overskrifter da de to ble spottet mens de tilsynelatende levde sine beste liv på en yatch utenfor kysten av Italia.

Men det var altså strictly business. Modellvenninnene var nemlig flydd til Europa for å gjøre en større motekampanje on-location. De skal begge ha hatt på både ansiktmaske og hansker til og fra flyplassen, og alle på settet skal ha blitt testet for COVID-19.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå er bildene fra den «hemmelige» shooten her. Sammen med Bella er Hailey Versaces nye ansikt utad. De to fronter sammen kampanjen for det italienske luksusmotehusets nyeste duft.

Hailey Bieber for Versace. Foto via Instagram/@versace

Bildene er skutt av Harley Weir, og det er sjefen selv – Donatella Versace som skal ha hatt det kreative ansvaret for kampanjen.

Det er første gangen Hailey Bieber fronter en kampanje for Versace. Det til tross for at 23-åringen flere ganger har gått på catwalken for det italienske merket. Bella Hadid på sin side har lang historie med Versace. Hun har både gått visninger samt frontet en rekke kampanjer, sist for deres meget hypede samarbeid med Kith.

Bella Hadid for Versace. Foto via Instagram/@versace

Hjemmelagde motekampanjer

I mai i år skrev Melk & Honning om trenden med hjemmelagde motekampanjer som et resultat av korona. Både små og store motemerker – fra Zara til Jaquemus – byttet ut ekstravagante sett med Zoom der modellene gjerne selv stod for både styling og foto.

Bella Hadid var forøvrig stjernen i den første store FaceTime-motekampanjen tidligere i år, og ble med det historisk. 23-åringen var blant kjendisene som sverget til selvpålagt hjemmekarantene. Den tilbragte hun på familiens private ranch i Pennsylvania sammen med storesøster Gigi.

Se dette innlegget på Instagram

Icons only – @bellahadid and @haileybieber star in the new Dylan Turquoise and Dylan Blue campaigns, launching tomorrow. Weather prediction? Scorching hot. #VersaceFragrances #VersaceDylanBlue #VersaceDylanTurquoise

Et innlegg delt av Versace (@versace)

Les også: Er ikke Hailey Bieber tynn nok for ELLE?

Artikkelen fortsetter under annonsen