Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
H&M Studio SS19-kolleksjonen er inspirert av Arizona

Se den svenske klesgigantens nye trendkolleksjon

Inspirert av franske kultfilmer og ørkenen i Arizona.

To ganger i året slipper H&M sin Studio-kolleksjon – den trendbaserte sesongkolleksjonen som følger den tradisjonelle (og for mange utdaterte) motekalenderen med SS og AW.

Nå er Studio SS19-kolleksjonen her.

Den har fått navnet «The Glam Explorer». Med Arizona som bakteppe er kolleksjonen beskrevet som leken og glamorøs, inspirert av en glamorøs oppdagelsesreisende. Den består av statement-plagg i kombinasjon med mer anvendelige hverdagsplagg. Med referanser til blant annet Utahs berømte mirakelkilder har kolleksjonen nøkkelplagg som en flerfarget gjennomskinnelig kjole, et paljettskjørt og en canvas-jakke. Det heter det i en pressemelding fra den svenske klesgiganten. 

– H&M Studio SS19 retter seg mot den glamorøse og eventyrlystne kvinnen som ikke setter begrensninger for seg selv. Hun kan gå på fest iført et glamorøst paljettskjørt den ene kvelden, og neste morgen velger hun gjerne en sporty leggings med metalliske striper til yogaen.  Vi er veldig glade for å presentere denne kolleksjonen i Sedona, Arizona, for virkelig å fange den glamorøse eventyrerånden som har inspirert plaggene, sier Pernilla Wohlfahrt, Design Director i H&M.

Kampanjen er stylet av Géraldine Saglio som også har fungert som kreativ rådgiver for kolleksjonen og fotografert av Lachlan Bailey med Arizonas natur som bakteppe.

– Det har vært et svært spennende prosjekt for meg å få jobbe med SS19 sammen med H&M Studio-teamet. Vi ønsket å omfavne mixen av glamour og natur i sin villeste form, inspirert av den berømte franske filmen Le Sauvage fra 1975, der Catherine Deneuve spiller en brud på rømmen på en tropisk øy. Kombinasjonen av det glamorøse med mer brukervennlige plagg føles veldig ‘meg’. Jeg liker å kle meg akkurat slik og jeg håper det samme vil gjelde for andre kvinner, sier Saglio.

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona

Denne gangen er catwalken i Paris, der H&M de siste sesongene har vist sine Studio-kolleksjoner, byttet ut til fordel for ørkenen i Sedona, Arizona der kolleksjonen neste uke vil vises som et interaktivt teater der gjestene selv tar del i handlingen.

Studio SS19-kolleksjonen er tilgjengelig online og i utvalgte butikker fra 21. mars.

[soliloquy id=’66904′ type=’gutenberg’]

All bilder via H&M.

Les også: Nye tall viser fortsatt nedgang for kleskjedene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer