h&m samarbeider med moschino

Se de første bildene fra H&M x Moschino-samarbeidet

Gigi Hadid fronter kampanjen.

Mandag kunne sjefsdesigner hos Moschino, Jeremy Scott, dele de to første kampanjebildene til kolleksjonen han lager i samarbeid med H&M. Bildene ble delt mandag, nøyaktig én måned før kolleksjonen kommer i butikk.

Etter bildene å dømme holdes fargepaletten i sort, gull og sølv. Scott kaller modellene i kampanjen for sin «glam gang» – ikke helt ulikt Balmains Balmain Army. I tro Moschino-ånd kommer motehusets navn godt til syne, både på vesker, sko og smykker.

jeremy scott moschino

Det er supermodell Gigi Hadid som fronter kampanjen. Hadid er en av Scotts favoritter og lukket forrige visning for italienske Moschino.

På det første bildet av Hadid fra kampanjen er hun er kledd i en kort skinnkjole med gulldetaljer. På hodet har hun et skaut – et av sesongens kanskje mest omdiskuterte tilbehør. De lårhøye støvelettene er svarte med gullsmykker. I ørene har hun store gullringer, en choker rundt halsen og store armbånd rundt begge håndleddene. Vesken er også holdt i gull og sort.

Kampanjebildene er tatt av fotograf Steven Meisel.

Tidligere i høst beskyldte den norske designeren Edda Gimnes Moschino og sjefsdesigner Jeremy Scott for å ha kopiert hennes design. Det endte med at motehuset og Scott tok til orde mot beskyldningene de mente var grunnløse. Det var Melk & Honning som først omtalte saken, før den ble plukket opp også internasjonalt av blant andre Fashionista og Diet Prada.

jeremy scott instagram
Foto: Skjemdump Instagram

Les også: Har Moschino hermet etter norsk designer?