chanel cruise 2020

Se bildene fra Chanels Cruise-kolleksjon i Paris

Første Cruise-visning uten Karl Lagerfeld.

Få dager etter at Dior viste sin Cruise-kolleksjon i Marrakech, var det Chanels tur. Det er første Cruise-visning fra det erkefranske motehuset uten tidligere sjefsdesigner Karl Lagerfeld som døde i februar i Paris, 85 år gammel. Det er Lagerfelds venn og kollega og hans høyre hånd gjennom mange år som har tatt over stillingen som kreativ leder i Chanel, og fredag var alle øyne rettet mot Virginie Viard.

Cruise-opplevelsen startet for de inviterte gjestene i det som skulle forestille en togvogn. Her fikk de servert en eksklusiv frokost, før de ble tatt med videre til Grand Palais som for anledningen var gjort om til en stor togstasjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Viards første kolleksjon for Chanel viste flere flatterende bukser, store sløyfer, kjoler med rysjer og vesker i lekne fasonger og farger. Klassiske Chanel-elementer som perler og tweed gikk igjen, og logoen kom godt til syne i alt fra tilbehør, strikk og en svart catsuit. Midjen til modellene var markert med detaljer som sløyfer, små belter og også vesker.

Se bildene fra Chanel Cruise 2020:

Alle bilder: Getty Images

Les også: Hvordan ser fremtidens Chanel uten Karl Lagerfeld ut?