bilde fra dior cruise.

Se bildene fra Diors Marrakech-visning

Viste sin Cruise-kolleksjon tirsdag.

Erkefranske Dior hadde i anledning sin Cruice 2020-kolleksjon invitert en rekke influencere og motepersonligheter med seg til Marokko. Dette har naturligvis blitt veldokumentert på sosiale medier av personer med tilsammen hundretusenvis av følgere som har postet alt fra antrekk, luksuriøse hoteller og yoga-timer til spektakulære middager.

Diors skjønnhetslinje Dior Beauty har også invitert med seg skandinaviske it-jenter. Fra Norge har vi sett at influencer Amalie Snøløs er blant de inviterte sammen med blant andre den danske influenceren og Rotate-designer, Jeanette Madsen. De er i godt selskap med ledende motepersonligheter som Susie Lau, Veronika Heilbrunner, Camille Charriere, Jeanne Damas og skuespiller Lupota Nyong’o.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
View this post on Instagram

Good morning world! #MarrakechWithDior

A post shared by Lupita Nyong'o (@lupitanyongo) on

«Kultur lærer oss å leve sammen, den lærer oss at vi ikke er alene i verden og at folk har ulike tradisjoner og måter å leve på, som er like viktig som våre egne».

Det skriver forfatter Tahar Ben Jelloun i boken «Racism Explained to My Daughter». Dette har sjefdesigner Maria Grazia Chiuri brukt som inspirasjon for kolleksjonen hun tirsdag viste i Marrakech. Den har fått navnet Dior Common Ground.

Se bildene fra Dior Cruise 2020-visningen her:

Hovedbilde: Dior

Les også: Dette blir den største Dior-utstillingen i Storbritannia noensinne

Artikkelen fortsetter under annonsen