rihanna. foto getty images

Foto: Getty Images

Rihanna velger norsk kvinne som modell

For andre året på rad.

Moteuken i New York er i gang. Til nå har favoritter som The Row, Tommy Hilfiger, Carolina Herrera og 3.1 Philip Lim vist sine kolleksjoner. Tirsdag kveld norsk tid er det Rihannas tur med hennes Savage x Fenty.

Det var under samme moteuke i september i fjor at den barbadiske superstjernen holdt sin første visning for merket. At mangfold er viktig for Rihanna er ingen hemmelighet. Det var modellene på catwalken et godt eksempel på. Modellen som fikk mest oppmerksomhet her hjemme var dog norske Mona Berntsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
mona berntsen
Foto: Getty Images

Berntsen er en av landets ledende dansere. Hun danser for Justin Bieber, og var også å se på scenen med Madonna under Eurovision tidligere i år.

Melk & Honning kan avsløre at Berntsen igjen er plukket ut av Rihanna for å være modell under visningen tirsdag kveld.

– Det er naturligvis stort å få tillit for andre året på rad, i et felt som fortsatt er nytt og spennende for meg, sier Berntsen til Melk.

Det siste halvåret har danseren vært travelt opptatt med opptredener og musikkvideoer med Madonna. Høsten skal hun tilbringe i Norge for å fokusere på egne prosjekter, i tillegg til å være dommer i TV 2-programmet Norske Talenter.

– Min førsteprioritet nå er noen egne prosjekter, og da får man dessverre ikke vært med på alt. Når man er så begrenset så er jeg glad for at akkurat dette passet kalenderen min, sier Berntsen.

https://www.instagram.com/p/Bnt0P3pn2VP/

Les også: Slik minnes motebransjen Peter Lindbergh