Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Norske Mona gikk visningen til Rihanna

Hun er mest kjent som danseren til Justin Bieber, men nå har den barbadiske artisten også fått øynene opp for henne.

Rihanna har hatt stor suksess med sine Fenty-kolleksjoner for Puma, i tillegg til sitt ekstremt hypede sminkemerke Fenty Beauty. Førstnevnte er tidligere blitt vist frem under moteuka i den amerikanske metropolen, men tok en pause forrige sesong.

For få uker siden kunne Melk & Honning melde at Rihanna ville vise sitt mye omtalte undertøysmerke, Savage x Fenty under moteuka i New York.

Da ble det samtidig kjent at det hele ville foregå som en «immersive experience», på godt norsk «en altoppslukende opplevelse», i et forsøk på å gi forbrukerne en helt nye måte å få tilgang til og kjøpe produktene på, som vil falle under den populære «see now, buy now»-modellen.

Sent onsdag kveld fant det hele sted. Og, slik som forespeilet, var det nærmere et show, med både lyrisk og mer eksplosiv hip hop-dans, enn en typisk motevisning. Det hele kunne minne om en slags Edens hage. Modellene som var booket inn var i alle størrelser, hudfarger og fasonger; For eksempel høygravide Slick Woods.

Store navn som Gigi og Bella Hadid var også med på leken – og dét var også overraskende nok den norske danseren Mona Berntsen. 

Her hjemme er hun kanskje fremdeles mest kjent for å ha vunnet «So You Think You Can Dance – Scandinavia». Men de siste årene har Berntsen hatt stor suksess som en av de faste danserne til Justin Bieber, og hun har også blitt plukket ut til å danse under konsertene til artister som Justin Timberlake og Alicia Keys.

Bilder: Instagram @monaberntsen @savagexfenty

Berntsen forteller til MinMote at hun ser på det som en spennende utfordring, og noe helt annet enn hun har gjort tidligere.

Les også
Avsløring: Luksusmerke produserer vesker for 600 kroner

–  Jeg vil alltid være danser i kjernen, men vil også være ute etter å utfordre meg selv.

Savage x Fenty har siden starten av markedsført seg som et veldig inkluderende merke. Størrelsene spenner fra veldig små til veldig store, kampanjene inkluderer modeller i alle størrelser og med alle hudfarger, og på deres Instagram-profil deler de stadig bilder av et bredt utvalg kvinner.

– Hele prosjektet handlet om å hylle kvinner og mangfold, så det å være en del av en gjeng med så forskjellige bakgrunner som nå gikk sammen for noe mye større enn oss selv var utrolig fint, sier Berntsen.

Kolleksjonen som ble vist frem i går er allerede ute på Savage x Fenty sin hjemmeside.

Her kan du se hele showet: 

Toppbilde via Vogue

Les også: Dette er historien bak Rihannas tynne øyenbryn

Siste saker

Mest lest nå
Les mer