Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde: Aaron J. Thornton/Getty Images for BET

Rihanna på lista over Englands rikeste

Rager over både Beckham-familien og dronning Elizabeth.

Våren 2019 ble det kjent at Rihanna i all hemmelighet hadde flyttet til London. Det var i et intervju med New York Times T Magazine at den barbadiske superstjernen kunne avsløre at hun nå hadde adresse i den engelske hovedstaden.

Årsaken bak var (i tillegg til å kunne henge oftere med hennes daværende London-baserte saudiarabiske milliardær-kjæreste) å kunne være nærmere designteamene til Fenty i Paris og Milano.

I intervjuet uttaler hun at en av grunnene til at hun elsker London, er at hun faktisk kan handle på den lokale butikken eller gå tur i nabolaget uten å bli gjenkjent. Siden har hun valgt å holde hus i byen.

Nå er Rihanna med på lista over Englands aller rikeste.

Les også: Nå er han blitt verdens nest rikeste

Formue på 5,6 milliarder

Det er Sunday Times som årlig publiserer sin The Rich List over landets 1000 rikeste personer og familier. Øverst på lista finner man oppfinneren og gründeren Sir James Dyson og familie. Han fant blant annet opp de bladeløse viftene som brukes i it-hårtørkerne Dyson Supersonic. Formuen deres ligger på utrolige 200 milliarder kroner.

Fenty-designeren, makeup-gründeren og artisten Rihanna når ikke helt opp til det nivået. Men hun har ifølge Sunday Times en formue på 5,6 milliarder kroner. Altså til salt i grøten – og mer til.

32-åringen har tjent majoriteten av formuen via sminkeselskapet Fenty Beauty og det LVMH-eide motehuset Fenty. Det er likevel avtalen med motekonglomeratet som virkelig fikk pengesekken hennes til å formelig flomme over.

Dette betyr også at hun har mer å rutte med enn familien Beckham, som har en samlet formue på 4,5 milliarder kroner – og selveste dronning Elizabeth av England, som «bare» har 4,2 milliarder kroner på bok.

Les også
Derfor er Prada og Miu Miu overalt i den nye Elvis-blockbusteren

Les også: Har tjent seg søkkrike på detox-te de hevder skal kunne kurere kreft

Siste saker

Mest lest nå
Les mer