Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Spencer Pratt om krystaller
Spencer Pratt. Foto: Lindsey Byrnes via Hypebae

Kontroversiell reality-stjerne åpner opp om krystall-imperiet sitt

– Jeg brukte rumpetasker fra Gucci fulle av krystaller.

Denne uken gikk vinner av Årets gullpenn, Ingeborg Senneset hardt ut mot den kjente influenceren og gründeren Camilla Pihl, som skal ha promotert og anbefalt krystaller via sin egen Instagram-konto, med datteren Poppy som modell.

Krystaller har gått fra å være noe forbeholdt tilhengere av New age, til å bli mainstream og ganske så trendy. De siste årene har luksusmotehus som Gucci brukt de i markedsføringen sin, interiørbutikker vil at du skal dekorere med de i hjemmet, og it-personer har de liggende i veska eller i vannflasken sin.

Også tidligere reality-personligheter har tydeligvis fått sansen for disse glitrende steinene. I et ferskt intervju med Hypebae åpner Spencer Pratt, kjent fra TV-serien The Hills, opp om nettopp krystallhealing og krystall-imperiet sitt i Los Angeles.

Foto: Lindsey Byrnes via Hypebae

– Definitivt en mye større del av folks liv enn de tror

– Jeg ser mange flere i LA nå som bruker krystaller; gutter og jenter. Det som jeg synes er så komisk er at alle trodde det var en hippie-ting. Men hvis du tenker over det, hva rike mennesker kjøper – hva alle kjendiser kjøper – alle som har penger kjøper – så er det diamanter, rubiner, turmalin, safirer, smaragder. Alle er krystaller, sier Spencer Pratt til Hypebae.

– Folk elsker krystaller, de bare ser på dem som steiner. De skjønner ikke at det er energi i en rubin, at det er energi i en saffir. Det er qvartz i telefonene og tv-ene våre. Krystaller er definitivt en mye større del av folks liv enn de tror.

Det var realitykollega/kona Heidi Montag som dyttet Pratt inn i krystallenes fascinerende verden. Hun var deppa etter at reality-serien The Hills, som de begge var en uforglemmelig del av, var over. Krystallene ble for henne løsningen på smerten.

Siden den gang har paret – som gjerne kalles Speidi på nett – utviklet en forkjærlighet for de glitrende steinene. Ifølge Pratt har de over 1000 ulike typer i hjemmet sitt. Nøysomt plassert rundt kaffemaskinen, badekaret og i hyller.

Pratt driver i tillegg krystallsiden Pratt Daddy. Ganske så greit, ettersom etterspørselen for krystaller skal ha doblet seg de siste tre årene.

Foto: Lindsey Byrnes via Hypebae

Rumpetasker fulle av krystaller

Man kan altså trygt si at Spencer Pratt har fått dilla på krystaller. Han har til og med kjøpt seg boken Love is in the Earth av Melody, hvor han leser og lærer seg opp om hver eneste krystall og deres egenskaper.

– Jeg begynte virkelig bare å koble sammen krystallene med hverdagslivet, og jeg startet å bruke dem som armbånd og ha dem i lommene mine. Jeg brukte rumpetasker fra Gucci fulle av krystaller.

– Før krystaller, visste jeg ikke om noen healing-metoder bortsett fra dansing på nattklubb. Folk kunne diskutere og si: ‘Åh, men det er en placeboeffekt’. Men da Heidi var i så mye smerte, så var det helt umulig at hun ville ha sagt: ‘Åh, disse smertestillende fungerer ikke, men det gjør denne krystallen, og jeg har sovet hele natten’.

– Det var ikke noe logikk for henne, og hun ville definitivt ikke at jeg skulle kjøpe krystaller. Dersom smertestillende hadde fungert, hadde hun ikke vært helt: ‘Åh, gudskjelov for at Spencer kjøpte disse krystallene’.

Les også: Vektomtalen av Adele kritiseres – og vekttapet kritiseres

Siste saker

Mest lest nå
Les mer