Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Raf Simons samarbeider med The XX

Raf Simons, sjefdesigner hos Calvin Klein, har samarbeidet med The XX om en video til sangen «I dare you».

I den dagdrømmende musikkvideoen fra Norgesaktuelle The XX, regissert av Alasdair McLellan, møter vi fem ungdommer som går inn i et hjemsøkt hus i Los Angeles til en intimkonsert av det engelske bandet.

Videoen åpner med Millie Bobby Brown, kjent fra Stranger Things, som ligger på gresset og drømmer seg bort når hun oppdager at skolebussen kjører sin vei. Derfra blir det en dag med skulking som fører til et mystisk hus og en påminnelse om hvor kjipt det kan være å være 13 år.

Med i musikkvideoen er flere kjente fjes som Raf Simons har tilknytning til gjennom Calvin Klein. Vi ser Paris Jackson, Ashton Sanders fra Moonligh,t som var med i en undertøyskampanje for CK, og modellene som gikk Raf Simons første show hos Calvin Klein: Ernesto Cervantes og Lulu.

Les også: Raf Simons skapte historie under gårsdagens prisutdeling

Alle som er med i musikkvideoen er kledd i Calvin Klein, fra denim-plagg, skjorter og gensere til undertøy signert merket.

Scenene viser Los Angeles en varm solskinnsdag og ungdommene besøker to kjente arkitekttegnede hus i L.A.: «Rainbow house» av John Lautner og det hjemsøkte huset heter «John Snowden House» og er tegnet av Lloyd Wright.

Se musikkvideoen her:

Les også: Supermodell returnerer til Calvin Klein etter 37 år

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer