Posh Spice blir sporty

Victoria Beckham teamer opp med Reebok.

Da Posh Spice la musikk-karrieren på hylla tok hun på seg designhatten. Jeans med kroner på rumpa ble hennes signatur, og hun ble fort en yndling på den britiske og amerikanske motescenen. Med årene har hun vridd seg i en mer minimalistisk retning og flere og flere har lagt sin elsk på Beckham sine strukturelle og rene plagg i feminine materialer som oser selvtillit og styrke.

Beckham er kjent for sine høye hæler. I mange år ble hun ikke observert med sko som gikk under 5 cm over bakken. I de siste årene har hun dog – som så og si alle andre – forelsket seg i det komfortable ved å ha på seg sneakers både til hverdag og fest.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se også: Victoria Beckhams stilutvikling

Nå tar hun det hele til neste nivå og samarbeider med Reebok for en skokolleksjon. 43-åringen går i fotsporene til blant andre Ariana Grande og Gigi Hadid som har samarbeidet med det amerikanske sportsmerket tidligere. 

– Som merke ser vi ikke bare etter innflytelsesrike kvinner, men kvinner som virkelig vil forandre verden. Det er ingen bedre alternativ enn Victoria. Hun er en ekte visjonær som har en lidenskap for å hjelpe kvinner til å bli den beste versjonen av dem selv, sier Corinna Werkle, Senior Vice President hos Women’s Initiatives i Reebok ifølge Refinery29.

Reebok x Victoria Beckham-kolleksjonen skal slippes i slutten av 2018 og er en del av Reebok Innovation Collective, som er et initiativ som fokuserer på å utvikle sko og klær i møte mellom mote og teknologi.

– Jeg er ekstremt spent for å starte med dette partnerskapet som er bygget på delte verdier. Jeg har alltid kjempet for kvinners selvsikkerhet og Reebok er et merke som har vært i bresjen for å spre samme budskap i åresvis. Å ha denne muligheten til å utfordre de tradisjonelle formene til treningssko med en motekontekst er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, sier Beckham.

Victoria Beckham i hvite sneakers foran Reebok-vegg
Første titt på Reebok x Victoria Beckham

Les også: Vogue skryter av norsk nisjebutikk