Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Paris Hilton er nytt ansikt utad for Lanvin
Paris Hilton er nytt ansikt utad for Lanvin. (Foto: Paul Archuleta/GC Images)

Paris Hilton overrasker som kampanjemodell for Lanvin

Har fått en real make-over.

De fleste forbinder nok Paris Hilton med 2000-tallsstilen med Juicy Couture-tracksuits, low rise-jeans, minivesker og veskehunden. Hun var lenge it-jenta alle drømte om å være – til de ikke gjorde det lenger.

I fjor spådde flere internasjonale motemedier at hun nå er på vei tilbake. Den mye omtalte dokumentaren This Is Paris har også kastet nytt lys over den tidligere modellen og sosietetskvinnen.

Amerikaneren var blant annet kampanjemodell for Valentino sammen med søsteren Nicki og moren Kathy på tampen av fjoråret.

Hun var også ansikt utad for Coach og venninnen Kim Kardashians eget merke Skims.

Nå overrasker 40-åringen igjen med å være kampanjemodell for Lanvin.

Paris Hilton er nytt ansikt utad for Lanvin

Det franske motehuset med kreativ direktør Bruno Sialelli og fotografduoen Mert Alas og Marcus Piggott i spissen har for anledningen gjort en aldri så liten make-over med Paris Hilton.

I SS21-kampanjen debuterer hun med pannelugg og skulderlangt hår – ganske mye kortere enn hva man er vant til å se henne med. Om det er en parykk har hun foreløpig ikke sagt noe om.

Paris Hilton er nytt ansikt utad for Lanvin
Overrasker i kampanje for Lanvin

– Da vi begynte å diskutere denne kampanjen, visste jeg at jeg ville vise Paris Hilton på en måte hun aldri er blitt vist på før, sier Bruno Sialelli til britiske Vogue, og innrømmer at hun kanskje var et overraskende valg.

Motehuset har latt seg inspirere av vintage portretter av de ikoniske sosietetskvinnene i New York på 50-tallet, ofte kalt for «svaner».

Overrasker i kampanje for Lanvin

– Jeg er så vant med fotoshoots med alle disse andre fotografene, hvor alt er så glam med store øyenvipper og stort blondt hår. Jeg har gjort det så lenge. Men dette var første gangen helt nedstrippet hvor alt skulle være helt naturlig, sier Paris Hilton.

Overrasker i kampanje for Lanvin

Flere medier påpeker likheten mellom Hilton og en ung Michelle Pfeiffer fra kultfilmen Scarface fra 1983.

Hotell-arvingen har selv delt en kampanjesnutt på sin Instagram-profil til sine 14,2 millioner følgere til lyden av Brian Enos 1973-låt Baby’s on Fire.

«Jeg elsket å bli forvandlet for min nye Lanvin-kampanje. Styrket. Elegant. Chic», skriver hun i en caption til innlegget.

Les også: Nå er supermodellen blitt mamma

Siste saker

Mest lest nå
Les mer