Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
På luksus og budsjett: Stråvesker
Foto: Instagram/ @lovisabarkman

På luksus og budsjett: Stråvesker

Gå sommeren i møte med noen fine stråvesker.

Det er offisielt sommer og på tide å finne frem stråvesken. Enten du skal på stranden, på kafé eller bare gjøre noen ærender i byen – en stråveske er det perfekte tilbehøret. De kommer nemlig i alle størrelser, farger og fasonger. Og selvfølgelig i ulike prisklasser.

Vi har samlet et utvalg fine stråvesker i ulike varianter og prisklasser som passer perfekt til sommeren.

Stråveske fra Marni, kr 8599 via Moniker
Stråveske fra Loewe, ca. kr 3624 via Mytheresa

Stråvesker fra Marni og Loewe er favoritter hos mange i den dyrere prisklassen, og du har helt sikkert sett disse veskene på armen til influencere på Instagram.

Camilla Pihl lanserte nettopp et knippe superfine stråvesker – blant annet denne med sorte detaljer. Perfekt om du skal på kafédate eller ut for å kjøpe friske blomster, eller hva? En annen variant om du vil legge litt penger i en ny veske, er denne med rosa detaljer fra Off-White.

Stråveske med initialer, kr 1095 fra By Ponsa

Hos By Ponsa får du mer personlige stråvesker.

Det svenske merket ble startet på Mallorca i 2017 og har siden solgt stråvesker med håndmalte detaljer. Hvorfor ikke skille deg ut på stranden med en stråveske med initialene dine på? Her kan du velge mellom ulike størrelser og farger.

Stråveske med gult håndtak, kr 449 fra Mango

Mango har flere varianter til en rimeligere pris.

Det spanske merket har ulike ståvesker til en litt billigere penge. Denne minivesken er perfekt om du kun ønsker plass til det helt nødvendige.

Stråveske med fargerike detaljer, kr 399 fra Lindex

Stråvesker trenger ikke være enkle, og det finnes mange varianter med fargerike detaljer. Hos Lindex finner du denne med detaljer i pastellgrønt og blått med håndtak i kunstskinn.

Du får både små og store stråvesker uten å måtte tømme lommeboka.

Hos Zalando finner du blant annet denne stråvesken fra Pieces, som rommer både lommebok, solbriller og solkrem. Om du ønsker en litt større variant liker du kanskje denne fra & Other Stories som også har skulderstropper?

Les også
Er Aker Brygge Oslos nye it-bydel?

Les også: 10 bikinier og badedrakter til sommeren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer