prada spring 2019. hårbøyle. foto produsenten

På luksus og budsjett: hårbøylen

Vårens trender i alle prisklasser.

Som en krone på hodet inntar hårbøylen igjen trendbildet denne våren. De siste sesongene har flere designere hatt stort fokus på tilbehør til håret. De små og lekne hårspennene for eksempel, men også storesøster hårbøylen.

Miuccia Prada sendte i anledning Pradas SS19-visning modeller med store og glitrende hårbøyler nedover catwalken. Fra babyrosa, sorte store og glitrende hårbøyler.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

De retro hårbøylen er et av sesongens hotteste tilbehør, som også er godkjent og tatt inn i varmen hos hertuginne Kate. Hun følger i stilfotsporene til blant andre Hillary Clinton og Jackie Kennedy. Kronprinsesse Mette-Marit har også ved flere anledninger vist seg å være en stor fan av hårbøylen.

At hertuginne Kate, som et av verdens mest innflytelsesrike mennesker omfavner trenden setter selvsagt fart på salget, og i dag er de populære Prada-hårbøylene utsolgt i flere av merkets butikker rundt om i hele verden til tross for sin stive pris på opp til 8000 kroner.

Prada eller ei: I dag kan man finne fine hårbøyler som setter prikken over i-en hos alt fra store motehus, kleskjeder, vintagebutikker; og ja, hvorfor ikke prøve å lage en selv?

Vi har plukket ut noen av de fineste hårbøylene akkurat nå – på luksus, budsjett og midt på treet.

Hovedbilde: Prada Spring 2019.

Les også: På luksus og budsjett: batikk