Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Oslo-butikk Juice flytter fra Eger til Øvre Slottsgate

Oslo-butikk Juice flytter

– Vi vil fortsette å være den mest spennende sportsbutikken i Norge.

Høsten 2016 kunne Melk & Honning melde at Blender skulle åpne butikkonseptet Juice i underetasjen på Eger i Oslo sentrum.

Nå er butikken på flyttefot.

Det bekrefter Mats Alver i Blender overfor Melk & Honning.

– Juice skal flytte, og det er vi veldig glad for. Vi flytter butikken til Øvre Slottsgate 18-20, som vil si nabo til Marc Jacobs-butikken vår. Nå åpner Villa Paradiso og Bar Bellini i lokalet som ligger vegg i vegg mot Grensen, så det kjennes ut som denne delen av Øvre Slottsgate kan få et bra løft fremover. 

– Kort fortalt, så har vi drømt om og lengtet etter å få Juice på gateplan. Vi hadde en fantastisk butikk på Eger, men for et konsept som Juice så er et kjellerlokale litt begrensende. Nå får vi store vinduer hvor vi kan eksponere oss som vi vil, og vi kan i langt større grad ta butikken ut på gaten. At dagslys blir en del av Juice er bra for kunder og ansatte. Sammen med Promenaden, som eier både Eger-lokalet og våre nye lokaler, fant vi en løsning der vi altså flytter vis a vis Eger, noe vi ser på som vinn-vinn.

Slik ser det ut foreløpig for Juice igjen åpner dørene.

Den nye butikken i Øvre Slottsgate vil gå over én etasje. Det er et mindre lokale enn hva Juice har i dag, men samtidig mer effektivt, forteller Alver.

– Når det kommer til konseptet så vil det i all hovedsak være det samme, men vi må tilpasse varetrykket i butikken til arealet. Det vil være et «work in progress» som vi vil tilpasse og justere underveis. Vi må rett og slett bo oss inn.

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

– Ambisjonen vår er å fortsette å være den mest spennende sportsbutikken i Norge. Eller som en skribent i Monocle akkurat sa «en av verdens beste sportsbutikker». Samtidig vil vi fortsette å utvikle konseptet til å være en destinasjon for inspirasjon til trening og friluftsliv, avslutter Alver.

Juice startet flyttingen fra Eger 6. mai, og håper ifølge Alver å kunne åpne dørene 18. mai.

Alle bilder via Juice. Gjengitt med tillatelse

Les også: Bytter ut sykler og grooming med unisex og vinbar

Siste saker

Mest lest nå
Les mer