Norske nettbutikker: Her kan du shoppe sminke, hår- og hudpleie

Foto: Instagram/@sokoskincare

Norske nettbutikker: Her kan du shoppe sminke, hår- og hudpleie

5 norske favoritter på nett.

Selv om Norge nå åpner opp så smått, er det mange som fortsatt holder seg hjemme. Koronakrisen rammer handelsnæringen hardt, og mange frykter massekonkurser. Oppfordringen fra norske butikker er dermed klar: Kjøp norsk!

Her er et knippe norske nettbutikker som lar deg klikke sminke, hår- og hudpleie rett hjem.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har også laget oversikten du trenger for å kjøpe norsk mote på nett – her er listen over norske nettbutikker. 

Heaven Scent

Konseptparfymeri startet i 2008 i en liten sidegate på Majorstua i Oslo med merker få eller ingen hadde hørt om. Vært stasjonert på Eger i Oslo i åtte år, men flytter nå ut på gateplan et lite steinkast unna i Øvre Slottsgate. Åpner også filial på det splitter nye luksuskjøpesenteret Valkyrien.

Håndplukket og svært godt kuratert utvalg av luksus-, nisje- og kultmerker fra hele verden innen duft, hud- og kroppspleie, hårpleie, make-up, interiørduft, smykker og håraccessoirer.

Eneforhandler i Norge på mange av sine merker med navn som Aesop, Kjær Weis, Byredo, Cire Trudon, Diptyque, Eve Lom, Nykr og Tata Harper. For tiden har de gratis frakt på alle bestillinger over 500 kroner. heavenscent.no

Gimle Parfymeri

Frogners perle, og et av Norges eldste og mest eksklusive parfymerier som kunne feire sitt 80-årsjubileum i fjor.

Gimle Parfymeri ble etablert i 1939, og eies og drives av samme familie med parfymeri-dronning Lill-Ann Schjelderup i spissen. Vegg i vegg ligger det økologiske parfymeriet som Lill-Ann driver med datteren Camilla.

Har fått omtale i blant annet Financial Times som en «skjønnhetsdestinasjon».

Fører merker som La Mer, Byredo, Giorgio Armani, Sisley, Rudolph Care, Omorovicza, Kiehl’s og Biologique Recherche, og er flaggskipbutikk for blant annet Tom Ford og Chanel. Tilbyr også hudpleiebehandlinger. Var tidlig ute med nettbutikk. Tilbyr for tiden hjemlevering av varer. parfymeri.no

Koch Parfymeri

Parfymeri og hudpleieklinikk med historie helt tilbake til 1896.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fokus på luksus-, nisje- og kultmerker som Laura Mercier, Sisley, Eve Lom, Shiseido, Byredo og Boucheron.

Har avdelinger i Kirkegaten i Stavanger, Amfi Madla og Kvadrat samt nettbutikk. kochparfymeri.no

Karma.no

Startet i 2010 av samboerne Åse Hanken og Fredrik Bjørgan. Nettbutikk med fokus på hudhelse og såkalte skin care beauty products med merker med naturlige ingredienser.

Satser stort på økologiske merker, miljøvennlige produkter med fokus på zero wate og non-plastic samt veganske produkter.

Offisiell forhandler og distributør av Kylie Jenner-favoritt Mario Badescu, og fører merker som 100% Pure, Super Seeds, Malaya Organics, Kure Bazaar, Kora Organics og Eco By Sonya. karma.no

GevirLOVES

Håndplukkede favoritter fra den Oslo-baserte frisørkjeden Gevir er samlet på nettbutikken gevirLOVES.

Den første Gevir-salongen ble åpnet på Grünerløkka i Oslo i 2010 av Agnes Marie Gulbrandsen. Hun startet med fire frisører, og har i dag tre salonger – de to siste på henholdsvis Eger og Frogner, sistnevnte som en Gevir Boutique.

På nettbutikken er hårpleie og -styling, varmeverktøy og hår-accessories fra merker som Aveda, Oribe, ghd, Sisley, Mason Pearson samt deres eget merke peaceOnyou som fører hårbøylene og spennene med strass som en periode var overalt. gevirloves.com

Les også: Slik tilnærmer fire norske beautyfantaster seg skjønnhet i karantenetider