Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
BILDE VIA INSTAGRAM @M.ELVENES

Norske Melinda i ny Netflix-serie

Få et innblikk i livet til den Los Angeles-baserte modellen og skuespilleren.

I 2010 gikk Melinda Elvenes fra Larvik seirende ut i Miss Norway. To år senere prøvde hun lykken som modell i New York.

– Etter å ha bodd og jobbet som modell der i litt over tre år bestemte jeg meg for å flytte til LA, forteller Melinda til Melk & Honning.

– Jeg er så kommersiell som det går an, og New York har et mye større fokus på fashion, noe jeg ikke er. Det var ikke det at ikke jobbene kom, men jeg fikk bare inn nok til at det gikk rundt hver måned, forteller hun.

Hun bestemte seg for å flytte til Los Angeles der variasjonen av modeller det var behov for var større. En kjæreste som skulle flytte dit hadde også noe å si for avgjørelsen.

– Jeg kan med hånden på hjertet si at det er ett av de beste valgene jeg har gjort hittil i karrieren. Jeg jobber nå i LA som skuespiller og modell, og har funnet min nisje.

I løpet av årene der har hun også fått en sønn, som nå har fylt tre.

– Og nå er jeg altså en del av den nye Netflix-serien «Styling Hollywood».

Bilde via Instagram @m.elvenes

Reality-serie

I den nye Netflix-serien, som hadde premiere 30. august, følger vi livet til et vennepar av Melinda, nemlig kjendisstylist Jason Bolden og hans ektemann Adair Curtis, som er interiørdesigner. De to driver selskapet JSN Studio sammen, et livsstils-konglomerat som blant annet spesialiserer seg på å style kjendiser til den røde løperen eller også velge ut interiør til hjemmene deres.

– I showet er jeg med som meg selv, rett og slett. Jeg jobber som assistenten til Adair på ulike interiørprosjekter, er mor og modell. Man får et lite innblikk i hvordan jeg sjonglerer livet i LA, noe som kan være ganske stressende til tider, sier hun.

Hun forteller Melk & Honning at det ofte kan dukke opp krevende situasjoner i kjendisstylist Jasons arbeid.

– Når man støter på problemer der er det «all hands on deck in the name of fashion».

– Har fått meg til å elske LA

Elvenes møtte ekteparet for første gang da de alle bodde og jobbet i New York.

– Vi var del av samme vennegjeng, og har vært mye sammen opp i gjennom årene. De flyttet til Los Angeles før meg, og da jeg bestemte meg for å flytte dit var de de første jeg ringte. De tok meg under vingene og har fått meg til å elske LA, noe som definitivt kan være vanskelig til tider.

Da hun tok et midlertidig steg bort fra modell- og skuespillerbransjen for å bli mor, begynte hun så smått å jobbe med dem på et par prosjekter for å teste ut andre sider av entertainment-bransjen.

– Jeg synes det er veldig gøy med interiørdesign og oppussing, så jobben falt umiddelbart i smak. Og jeg kan ikke akkurat si at jeg kjeder meg med å være omgitt av alle kjolene Jason drar frem i jobbmøter!

– Teamet har blitt som en familie for meg, og jeg kunne ikke si nei da vi fikk beskjed om at Netflix ville lage en serie med Jason og Adair.

Nå som realityshowet har hatt premiere har Elvenes planer om å bare nyte denne tiden, og se hvor det hele leder.

– Forhåpentligvis begynner vi også å filme en sesong to snart. I tillegg har jeg også en helt fantastisk agent i LA, så det blir nok ikke mangel på jobb – verken som modell og skuespiller, sier hun.

Se traileren til Styling Hollwood her:

Les også: Los Angeles forbyr salg av pels

Siste saker

Mest lest nå
Les mer