Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Norsk tvillingpar i september-utgaven av amerikanske Vogue

– En døråpner.

Tvillingene Martine og Gunnhild Chioko Johansen har på kort tid vist seg å være to av de mest lovende modellene vi har her til lands. Siden de ble oppdaget i fjor av modellspeider og booker for Team Models, Alexander Norheim, har de to allerede gått visninger under både den norske og de utenlandske moteukene samt figurert i internasjonale kampanjer.

Chioko-tvillingene

Skjermdump fra Vogue.

Tidligere i vår ble tvillingene intervjuet på nettsiden til amerikanske Vogue. Der fortalte de blant annet om sine favorittprodukter, minner, musikk – og stil, noe de to har blitt spesielt lagt merke til for. Blant annet hadde både Le21eme, British Vogue og The Stylograph plukket ut bilder av tvillingene i utvalget de publiserte under og etter Oslo Runway, både forrige sesong og denne.

Nå dukker de to opp i selveste september-utgaven av det amerikanske motemagasinet med både bilder og et intervju. 

Under tittelen «Nordlys» presenteres de to som «klare for å ta spranget fra Oslos runway til den internasjonale motescenen». Videre beskrives tvillingene som «uadskillelige». «Martine hermer alltid etter meg», spøker Gunnhild, som er syv minutter yngre enn Martine. «Men seriøst, vi blir jo alltid utrolig påvirket av hverandre», fortsetter hun. «Selv når vi forsøker å være forskjellige, klarer vi det ikke», påpeker Martine.

– Dette var en veldig spesiell booking med tanke på hva Vogues september-utgave betyr for en modells karriere, men også fordi det er direkte booket av oss. Ofte er slike store «images jobs» booket av utenlandske byråer. Dette er et godt teng på at folk i bransjen har tro på jentene, og at de trykker det i en såpass ikonisk utgave med både intervju og portrett er forhåpentlig en døråpner, forteller Alexander Norheim til Melk & Honning. 

Bilder: Vogue

Les også: NRK: Norsk modellagent undersøkes av Forbrukertilsynet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer