Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Norsk collabo-rekord for H&M: Utsolgt på et par timer

hm-karl-johans-gate
H&M PÅ KARL JOHAN ETTER ÅPNING TORSDAG MORGEN (SUSANN LEIKANGER)

Samarbeidskolleksjonen til H&M og Balmain hadde sin lanseringsdag idag, og folk gikk mann av huse. Ivrige kunder var tidlig ute med å stå i kø og flere sov utenfor i solstoler før de kunne starte slåsskampen om å få tak i sine planlagte ønskekjøp. (Slåsskamp nesten bokstavelig talt: En jakke skal ha blitt ødelagt da to kvinner dro i hvert sitt erme.)

Etter det Melk & Honning erfarer så ble Balmain-kolleksjonen hos H&Ms butikk i Karl Johans gate tømt på under to timer.

– Jeg kan bekrefte at butikken er så og si utsolgt på rekordtid, sier H&M Norges PR-sjef Vibeke Holann til Melk & Honning.

– Ettersom HM.com har vært nede, så er mitt tips å sjekke der, legger hun til.

Det er for tiden vanskelig å komme seg inn i nettbutikken til H&M på grunn av stor pågang. Om du er en av de som fortviler over ikke å ha fått tak i noe, fin(n)s det flere som har stått i kø for deg. FINN.no florerer allerede av ubrukte plagg. Mulighetens marked har på kort tid fått inn over 20 annonser og flere har gått noen tusenlapper opp i pris bare den siste timen. Kjolen nedenfor koster for eksempel originalt 4999 kr via H&M:

balmain

Skjermdump fra Finn.no

 

Tips 1: Det er forventet at prisene på varene som selges av privatpersoner hos FINN og eBay, etc. vil reduseres kraftig i løpet av kort tid.

Tips 2: Da nettbutikken til H&M kræsjet, så var det mange varer som var lagt i handlekurver. Disse varene som ble «holdt av» blir trolig lagt tilbake i salg i nettbutikken i kveld eller grytidlig i morgen.

At årets kolleksjon skulle være i samarbeid med Balmain fikk mange til å juble. Det franske merket ligger til vanlig i et mye høyere luksussegment enn for eksempel fjorårets Alexander Wang, men takket være H&M har nå flere enn dem med Jenner og Kardashian til etternavn muligheten til å bli kledd opp av designeren Olivier Rousteing.

Se også: Musikkvideo med Balmain x H&M hvor Kendall Jenner danser (?)

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer