Bilde via Instagram @daisyedgarjones

Normal People-stjernen viser frem sin sminkerutine

– Jeg føler at Marianne og jeg har lik tilnærming når det kommer til sminke, forteller skuespiller Daisy Edgar-Jones.

Få serier har hatt like voldsom hype de siste årene som Normal People. Satt til kysten av Irland og i hovedstaden Dublin, kretser historien rundt Connell og Marianne. De to blir et hemmelig par på videregående, før kjærlighetsdramaet fortsetter inn i voksenlivet.

De to skuespillerne som spiller turtelduene, Paul Mescal og Daisy Edgar-Jones, er blitt populære på rekordtid, og har blitt intervjuet i talkshows via zoom over hele verden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Noe som er blitt lagt merke til er Edgar-Jones klesstil og sminke. Vogue skrev i starten av juni en sak med tittelen «Everything Looks Good On Daisy”: An In-Depth Look At The ‘Normal People’ Star’s Style», mens Grazia mente hun er et stilikon man virkelig bør følge med på.

Nå har 22-åringen avslørt hvordan hun sminker seg i en splitter ny filmsnutt hos Vogue.

Les også: Månedens lesning: 7 gode tips til ting å lese i august

For med sin tykke eyeliner, kraftige lugg og duse leppestift, kunne Edgar-Jones vært tatt rett ut av en fransk 60-tallsfilm.

«Jeg føler at Marianne og jeg har lik tilnærming når det kommer til sminke. Jeg elsker at hun var så eksperimentell med sminke når hun startet på Trinity (colleget karakteren begynner på i Dublin. red.anm). Hun lekte seg mye med eyeliner og øyeskygger. Jeg har alltid vært en stor fan av øyesminke selv», forteller hun i filmen.

Nylig ble Mescal nominert til en Emmy i kategorien Outstanding Lead Actor in a Limited Series. Edgar-Jones ble på sin side ikke nominert.

Dette fikk fansen til å gå helt i harnisk, ifølge Metro.

Mescal skal også ha blitt ekstremt overrasket over at hans motspiller ble snytt for nominasjon. I et intervju med Vulture uttalte han at «Jeg vet at det er ekstraordinære skuespillere med i kategorien, men jeg mener Daisy’s arbeid er like fenomenalt som deres».

Les også: Eldre ektepar tar Instagram med storm

Artikkelen fortsetter under annonsen