Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Omar Sy som Assane Diop i den nye Netflix-serien Lupin. Foto: Netflix

Netflix-serien Lupin får folk til å søke etter Nike Air Jordans

Klar tale fra voldsom klikk-økning.

Serier tar stadig større plass i hverdagen vår. Det er kanskje ikke så rart? «Ja takk» til å fordype seg i en verden som ikke handler om korona!

Men det er ikke bare karakterene og handlingen i seriene som oppsluker oss for tiden – også moten. Blant annet har både seriesuksessen Bridgerton og Emily in Paris allerede inspirert flere på klesfronten.

«Alle» søker etter Nike Air Jordans

Nå er det Netflix’ nye storserie Lupin sin tur å skape mote-ringvirkninger ut i det virkelige liv. Hovedrollen i serien, spilt av Omar Sy, er nemlig ofte sett i sneakers – nærmere bestemt Nike Air Jordans.

Statistikkplatformen Stylight melder om at nettsøk etter skoene økte konsekvent hver dag fra Lupin hadde premiere 8. januar. Innen ti dager hadde søkene økt med hele 460 prosent.

Det er forøvrig ikke snakk om bare den modellen. Andre Nike-sneakers man spotter på hovedrollen Assane Diop er nærmere bestemt Air Jordan 1 Fearless, Air Jordan 1 Mid Lakers Top 3, Air Jordan Yellow Toe, Air Force 1 Black, Air Jordan 1 Off White og Air Jordan Spizike 3m.

Spekulasjoner rundt skriptet

Seriens moderne, freshe antrekk passer Diop perfekt der han forflytter seg rundt i Paris. Derimot er nettet fult av spekulasjoner om at dette ikke skyldes trend-våkne manusforfattere eller et samarbeid med Nike, men at det er takket være skuespilleren selv.

Omar Sy, kjent fra blant annet storfilmen De urørlige, ser ikke ut til å være fremmed for et par kule sneakers. For eksempel poserte han nylig på egen Instagramprofil iført Air Jordan 1 x Dior.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Sneakersentusiaster trekker også frem det faktum karakteren er å se iført to ulike Jordans-sko på én gang i Netflix-serien. På Reddit slås det fast i en kommentar under et skjermbilde fra en av seriens sneaker-scener: «Bare en ekte sneakerhead ville i det hele tatt hatt disse, jeg er sikker på dette ikke er sko fra studiogarderoben».

Omar Sy i Nike Air Jordan x Dior. (Foto via Instagram @omarsyofficial)

Les også: Kjendis-poeten Amanda Gorman er eneste nykommer på best kledde-liste

Siste saker

Mest lest nå
Les mer