Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Naomi Campbells skjønnhetshemmeligheter

Naomi Campbell er en av de mest legendariske supermodellene nå til dags. Hun skrev seg inn i historien da hun landet forsiden av Time Magazine, samt franske Vogue, som den første sorte modellen til å pryde coverene.

Campbell startet karrieren sin i 1986, og er fortsatt like relevant 30 år etter, i en alder av 45 år. Det er godt over pensjonisttiden for de fleste modeller. Grunnen til at Campbell fortsatt er hett i motebransjen kan være at det ikke ser ut til at hun har eldet et sekund på flere tiår.

Les også: Naomi Campbell fyller 45 år – se superstjernens beste catwalk-øyeblikk

Screen Shot 2016-04-05 at 22.27.43

Foto via Instagram @iamnaomicampbell

Nå deler supermodellen 5 av hennes beste «beaty hacks» med Vogue.

1. Campbell sier hun aldri vil gjennomføre et ansiktsløft, men benytter seg gjerne av teip for å stramme opp ansiktet der og når det trengs.

2. Å legge «shimmer» i hjørnet av øyet er kanskje ikke den største skjønnhetshemmeligheten som finnes, men supermodellen sverger til det for å få et mer våkent og klart blikk.

3. Campbell forteller at hun ikke liker for mye pudder i ansiktet – gå heller for en mer «dewy» look.

4. Smør inn kropp og ansikt opp til to ganger om dagen, tipser Campbell. Ifølge supermodellen er fuktighet svaret på de fleste skjønnhetsutfordringer.

5. Hennes siste skjønnhetstips er å bruke smykker på en god måte. Høres kanskje litt rart ut for oss vanlige mennesker, men Campbell er en mester til å bruke kjeder og armbånd som fremhever den glødende huden hennes.

Les også: Skjønnhetstrendene som preger moteukene

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer