Naomi Campbell saksøkes av ekskjæresten

Den russiske milliardæren mener supermodellen nekter å tilbakebetale penger hun skylder.

Siden Naomi Campbell slo gjennom som supermodell på 90-tallet, har det ikke bare vært hennes suksess innen moteverden mediene har omtalt. For briten har hatt sin porsjon skandaler opp i gjennom. I 2007 ble hun blant annet dømt for å ha kastet en mobiltelefon på en assistent. Straffen ble samfunnstjeneste og noen tusenlapper i erstatning.

Nå kan det se ut til at 50-åringen må møte i retten nok en gang.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Skal du ut og fly? Naomi Campbell deler sine beste tips til flyreisen i ny filmsnutt

Hennes tidligere kjæreste, den rusisske milliardæren Vladislav Doronin, hevder nemlig at Campbell nekter å tilbakebetale penger hun skylder. De to møttes under filmfestivalen i Cannes i 2008, begynte å date kort tid etterpå og holdt sammen til 2013.

Han skal ha lånt henne en stor sum penger mens de to var et par. Det er disse han nå er ute etter å få igjen. I tillegg mener Doronin at supermodellen har unnlat å gi tilbake ting som er hans, uten at det foreløpig spesifiseres hva det er snakk om.

Den samlede verdien på disse tingene skal ifølge sakspapirene ligge på omtrent 26 millioner norske kroner.

Naomi Campbell og Vladislav Doronin avbildet sammen på filmpremiere
I lykkeligere tider. Naomi Campbell sammen med Vladislav Doronin Anthony Harvey/Getty Images

Formue på 530 millioner kroner

Ifølge Metro skal Doronin ha overøst Campbell med råflotte gaver mens de var kjærester, blant annet en kjole fra Zac Posen til hele 300.000 kroner.

Det bør ikke være en helt umulig sak for supermodellen fra Sør-London å betale tilbake pengene; hun anslås nemlig å ha en formue på omtrent 530 millioner kroner.

Doronin skal på sin side ha tjent gode penger på eiendomsutvikling og hotelldrift. Han er tidligere blitt kalt en av kongene innen «Russian real estate» i Forbes.

Campbell har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

Les også: Se Naomi Campbell i hennes første beauty-kampanje noensinne

Artikkelen fortsetter under annonsen