Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå kan du få maska til Björk

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Det er ikke alltid så enkelt å finne sin egen stil. I en verden der alle prøver å fortelle deg hvordan du helst skal se ut, er det få som klarer å kjøre sin helt egne vei og faktisk holde seg i den retningen år etter år.

En som alltid vil bli forbundet med overdådige kreasjoner fra en annen verden er Björk Guðmundsdóttir. Garderoben til den islandske artisten har inneholdt plagg litt utenom det vanlige siden før Lady Gaga ble født, noe som kanskje ikke kommer som et stort sjokk fra en som selv mener hun er en takknemlig grapefrukt.

Les også: 7 av tidenes viktigste motefotografer

Siden hennes første album i 1997 har 50-åringen virkelig opparbeidet seg et arsenal av nominasjoner og priser både innenfor musikk og film. Likevel er det ofte det ytre som vekker mest oppmerksomhet og foruten en ikonisk svanekjole, er det sterke maskespillet minst like viktig å nevne i forbindelse med multikunstneren.

Screen Shot 2016-06-19 at 23.47.04I januar 2015 kom det seneste albumet, «Vulnicura», men etter et år med turneer kommer en spesialutgivelse. «Luxury Boxset» inneholder ikke bare live-versjoner, men du kan ifølge Pitchfork matche avantgardisten med en 3D-maske designet av kunstneren James Merry som en selv skal bygge ved hjelp av et par instruksjoner.

For 59.99 pund (i overkant av 500 NOK) kan de som måtte ønske det endelig holde maska med Björk. Selv om en kan bestille hele pakka her idag, blir den dog ikke sendt ut før september.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Kim Kardashian er ferdig med contouring

Les også
Pizza og sushi er overalt på Instagram - hva er greia?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer