Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kim Kardashian er ferdig med contouring

kimk-780x520

Foto via Vogue Australia

Kim Kardashian er den som gjorde «contouring» kjent. Men nå har sminkemetodens mor uttalt at hun er ferdig med contouring, det er nemlig non-touring som gjelder for tiden.

Sminkeveska har blitt redusert dratisk i størrelse forteller Kardashian, og hun har også gitt opp falske vipper. Reality-stjerna har nemlig prøvd å tone ned sminken sin den siste tiden, som vi for eksempel så i seneste australske Vogue hvor hun stilte «uten sminke».

– Ektemannen min elsker meg uten sminke, men jeg ville brukt sminke 24/7 hvis jeg kunne, innrømmer Kardashian.

 For på grunn av en ting kan hun fortsatt ikke gi helt slipp på contouring-metoden.

– Jeg elsker contouring, og jeg elsker å forme nesen min. Jeg vet alle tror at jeg har operert nesen, men jeg har faktisk ikke det – det er bare contouring, sier den nest eldste av søstrene i Kardashian-klanen.

Kim-Kardashian-Vogue-Australia-June-2016-2

Foto via Vogue Australia

Kardashian forteller at hun begynte å bruke sminke som 14-åring, og begynte å ekprimentere med forskjellige metoder allerede da. Foreldrene synes dog at hun burde lære av en ekspert, og hun ble derfor som tenåring sendt på sminkeskole med Make up-artisten Joe Blasco for å lære å sminke seg plettfritt.

Les også: Caras hudpleier avslører 10 tips for å få kvisefri hud

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer