Victoria Beckham går med dundrende underskudd

Foto: Jeff Spicer/ Stringer via Getty

Nå er Victoria Beckhams egen makeup-linje her

Lanserer under moteuken i London.

Victoria Beckhams selvtitulerte merke har vært en suksess siden hun startet det i 2008. Det har gått fra å bestå av små, eksklusive kolleksjoner til et bli stort merke med flaggskipsbutikker i London og Hong Kong.

Nå utvider designeren universet sitt med Victoria Beckham Beauty. Og det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at første produktkategori ut er øyensminke.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hvis du spør noen ‘Hva er signaturlooken til Victoria Beckham?’, vil de svare ‘Smokey eyes, sier hun til Vogue.

Kolleksjonen består av fire ulike øyenskyggepaletter, med navn som refererer til looks som designeren selv bruker jevnlig. Signature, Tweed som lar tankene vandre til sommerdager på den britiske landsbygda, Tuxedo når hun går den røde løperen i blitzregnet ikledd en powersuit, og Royal som er inspirert av den blå kjolen hun brukte under fjorårets bryllup mellom Prins Harry og hertuginne Meghan Markle. Linjen har også foreløpig fire ulike krystallinfuserte øyenskygge-toppers, og tre eyelinere.

Mer bærekraftig

Victoria Beckham lanserer makeup-linje
Foto via Victoria Beckham Beauty

I tråd med tiden kommer produktene i resirkulerbare esker, og skal være fri for skadelige stoffer som silikon, parabener, formaldehyd og ftalater. Beckhams team skal også ha jobbet med selve emballasjen hvor de ønsket seg sort glass. Her har de rådført seg med Apples sjefsdesigner Jony Ive.

På sikt skal merket utvides til også å omfatte både hudpleie, duft og velvære. Her skal man kunne få en del av designerens strenge fitness- og supplement-regime. Deriblant fiskeoljer, vitamin D og piller for energi og søvn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg føler ikke at jeg må bevise noe. Dette er ikke et forfengelighetsprosjekt. Jeg har aldri fått en sjekk og blitt gal – det jeg skaper er det jeg ikke kan finne og som jeg vil ha i makeup-bagen min, sier Beckham.

Det er ikke første gang Beckham lanserer makeup. I 2016 gjorde designeren et makeup-samarbeid med kosmetikkgigant Estée Lauder. Denne gangen har hun teamet opp med Sarah Creal, en veteran å regne innen produktutvikling. Hun var med på å utvikle Beckhams overnevnte makeup-samarbeid.

Les også: Karl Lagerfeld lanserer kolleksjon med makeup-gigant