Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå er Copenhagen fashion week tilbake
De norske influencerne Janka Polliani, Darja Barannik og Tine Andrea under moteuken i København i august i fjor. (Foto: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images)

Nå er Copenhagen Fashion Week tilbake i fysisk form

Copenhagen Fashion Week ønsker velkommen tilbake.

Danmark er godt i gang med gjenåpningen, og onsdag morgen kom nyheten om at den danske moteuka nå er tilbake i fysisk form i august igjen.

Det skjer etter én sesong heldigital og én sesong i et hybrid-format.

Datoene for Copenhagen Fashion Week SS22 er tirsdag 10. august til og med fredag 13. august 2021.

Mens det offisielle visningsprogrammet går fra 10.-12. august er messen CIFF fra 11.-13. august og messen Revolver på samme tid.

Copenhagen Fashion Week blir heldigital
Jeanette Friis Madsen og Thora Valdimars under moteuken i København i fjor. (Foto: Christian Vierig/Getty Images)

– Vi gleder oss veldig til å ønske alle velkommen tilbake til en fysisk moteuke, hvor vi selvfølgelig fortsatt vil fortsette de mange digitale initiativene som det siste året har gitt opphav til. Verdien av å kunne møtes igjen og fylle den fantastiske byen vår med kreativt uttrykk er imidlertid noe vi alle gleder oss til, sier Cecilie Thorsmark, administrerende direktør i Copenhagen Fashion Week i en uttalelse.

Der heter det også at den danske moteuken og messene «naturligvis» følger myndighetenes anbefalinger når det kommer til COVID-19, og at de vil ta «alle nødvendige forholdsregler» i planleggingen og gjennomføringen.

Programmet for SS22-utgaven av den danske moteuken er enda ikke klart. Det kommer etter det Melk & Honning kjenner til i starten av juni.

Les også: Funker det egentlig med digitale moteuker?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer