Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå brenner folk New Balance-skoene sine

1194375

Tidlig i går morges våknet nordmenn opp til nyheten om at Donald Trump hadde gått av med seieren i det amerikanske presidentvalget. Sjokkbølgen over resultatet gikk som en tsunami over hele verden og alle sosiale medier rant over av folks vemmelse. Men ikke alle ble like kvalme av Trump sin seier. Ifølge Wall Street Journal journalisten Sara Germano så nemlig visepresidenten for New Balance lyst på fremtiden under eiendomsmogulens ledelse.

 

Grunnen til dette er mest sannsynlig at det amerikanske skomerket deler Trump sitt negative syn på avtalen kalt Trans-Pacific Partnership, som ble underskrevet tidligere i år mellom USA og 11 andre land. Dette er fordi de er i gang med prosessen å lage en sko utelukkende produsert i Statene, noe som denne handelsavtalen tydeligvis kan vanskeliggjøre.

I etterkant av at en rekke nettsider, blant annet Dazed, GQ, Highsnobiety, Independent og så videre har kjørt denne nyhetssaken, så New Balance seg nødt til å gå ut med en uttalelse.

– Som det eneste store selskapet som fremdeles lager joggesko i USA har New Balance et unikt perspektiv når det kommer til handel og handelsregler på den måten at vi ønsker å lage flere sko innenlands, ikke færre. Vi har offentlig støttet posisjonene både Hillary Clinton, Bernie Sanders og Donald Trump har tatt i forhold til handel i forkant av valgdagen med fokus på den fremtidige økningen av jobber innen amerikansk industri, og vi fortsetter å støtte dem per dags dato.

Det holdt likevel ikke mål for massene som sier «bu» til Trump. I etterkant av nyheten har nemlig folk gått ut på sosiale medier og vist at de på dramatisk vis kaster eller brenner New Balance-sko.

 

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

 

 

 

 

 

Les også: Alexander Wang bakte sin første skinnveske i ovnen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer