Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
kendall jenner. love magazine

Modeller raser etter Kendall Jenners kommentar

«Modeller kommer ikke bare fra Calabasas».

I anledning Love Magazines 10-årsjubileum pryder flere personligheter de ulike magasinforsidene. Blant dem er Gigi Hadid, Naomi Campbell og Adwoa Aboah, Beth Ditto og Kendall Jenner. Sistnevnte har også flere bilder i magasinet samt et større intervju.

At Kendall Jenner figurerer i Love Magazin, og andre ledende motemagasiner er ikke noe nytt, men akkurat dette intervjuet har provosert mange modellkollegaer. På Instagram har magasinet delt et bilde av Jenner hvor de i bildeteksten har lagt til et sitat modellen har gitt i intervjuet. Det var Fashionista som først omtalte saken.

«Siden begynnelsen [av modellkarrieren] har jeg vært svært selektiv til hvilke visninger jeg ville gå. Jeg har aldri vært en av de jentene som ville gå rundt 30 visninger på en sesong eller hva faen disse jentene gjør. All ære til dem. Men jeg hadde en million jobber, ikke bare på catwalken, men alt annet. Hele den kombinasjonen var veldig overveldende, og jeg startet å freake ut litt og derfor hadde jeg et behov for å ta et steg tilbake». 

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Under bildet og i egne innlegg har flere modeller reagert på kommentaren.

kendall jenner

Foto: Skjermbilde Instagram

Den russiske modellen Daria Strokous la ut et skjermdump på

Kendall Jenner bråk

Foto: Skjermdump Instagram

sin egen Insta Story hvor hun skriver «Hva faen disse jentene gjør er å gjøre deres beste OG de prøve å tjener penger så de kan forsørge seg selv og familien».

Også modellene Marine Deleeuw, Jac Jagaciak og Amber Witcomb har delt posten til Love Magazine. Witcomb skriver til dette «De fleste av oss er økonomisk selvstendig og må forsørge oss selv. Det kan være stressende, men det er en del av jobben. Om vi hadde sagt nei til flere jobber hadde vi ikke hatt en karriere».

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Også modellen Teddy Quinlivan har reagert på Jenners kommentar. I en lengre tekst på sin egen Insta Story skriver hun «Om du er heldig som modell kan du kanskje tjene nok penger til å ikke være i gjeld til modellagenturet ditt; du kan kanskje også flytte ut av modelleiligheten» og fortsetter: «Modeller kommer ikke bare fra Calabasas… De kommer fra Somalia, den sibiriske tundra, en landsby i Kina og trailerparker i Tennessee».

Det er ikke bare modeller som reagerer på Jenners kommentar. Under bildet til Love Magazine har flere personer kommentert at de er skuffet over Jenners kommentar, og understreker at ikke alle mennesker er født like priviligert som henne.

I etterkant av tilbakemeldingene har en talsperson for Jenner gått ut og sagt at sitatet var tatt ut av sammenheng, skriver Vanity Fair.

«Hun skjønte at nummeret på visninger noen modeller går gjennom en sesong er nærmere 80. Poenget var at det er deres vei å gå, og all ære til dem for det. Hun beundrer deres harde arbeid og engasjement. Det er en stor prestasjon».

Hovedbilde via The Love Magazine

Les også: Dette er samarbeidskolleksjonen til Karl Lagerfeld og Kaia Gerber

Siste saker

Mest lest nå
Les mer