karl kaia

Her er samarbeidskolleksjonen til Karl Lagerfeld og Kaia Gerber

Nå er bildene her.

Allerede i januar i år ble det kjent at modell Kaia Gerber og Chanel-sjef og designer Karl Lagerfeld hadde gått sammen om en kolleksjon for sistnevntes selvtitulerte merke. Kolleksjonen duoen har skapt vil bestå av klær, vesker, smykker,karl lagerfeld kaia gerber solbriller og sko; og vil komme i salg fra september i alle Karl Lagerfeld-butikker, på nett og hos utvalgte butikkjeder. Selve kolleksjonen har fått navnet «Karl Lagerfeld x Kaia».

Sjefen selv, Karl Lagerfeld, har tidligere beskrevet samarbeidskolleksjonen som en miks av den franske, chice stilen, sammen med Gerbers avslappede West Coast-stil.

Etter flere måneder med arbeid fra den nye designduoen, er endelig bildene fra kolleksjonen her. Vi får se hoodies med logo, skinnjakker, lårhøye strømper, monogram-chokers, sporty shorts, lakkbukser, fuskepels, strikk, blazere, skjorter med Karl x Kaia-logo og vesker i fløyel; for å nevne noe.

Kaia Gerber er selv modell for kolleksjonen, og kampanje- og lookbook-bildene er det Karl Lagerfeld som har tatt. Kampanjebildene er skutt i Lagerfelds eget studio i Paris, mens lookbook-bildene ble knipset i Gerbers hjemby Los Angeles omgitt av palmer og sandstrender.

Dette er det største samarbeidet Lagerfeld til nå har gjort med sitt selvtitulerte merke. Det er derimot ikke første gang han arbeider med Gerber. Kaia Gerber som er datter av supermodellen Cindy Crawford, fikk det æresfulle oppdraget av å åpne Chanels SS18-visning i fjor høst. Da var Gerber 16 år, og gjorde sin modelldebut ved å gå for flere store motehus som Chanel og Saint Laurent.

Se bildene fra Karl Lagerfeld og Kaia Gerbers samarbeid her: 

kaia gerber kaia karl karl kaia karl kaia karl kaia

Alle bilder via Karl Lagerfeld

Les også: Dette var kjendissamarbeidene i 2017